Forside Produkter Mobil

Samsung lancerer hjælpemidler til et nemt telefonskifte til deres modeller

-
Samsung SmartSwitch

Når danskerne køber en ny smartphone, skifter flere og flere mellem forskellige mærker og operative systemer. Derfor lancerer Samsung Electronics Nordic en række initiativer, der gør skiftet til en Samsung-telefon langt nemmere end tidligere.

Blandt produkterne finder man webapplikationen iTest, Switching hotlines og Switching Kit.

Vores data viser, at mange udskifter sin smartphone i sommerperioden. Samtidig ved vi fra kundeundersøgelser, at mange er interesserede i en Samsung-telefon, men ikke tør at tage skridtet til at skifte fra en anden producent til en Samsung-telefon. En af årsagerne er usikkerheden om, hvad der sker med alle ens kontakter, fotos og data, som man ofte har gemt på sin nuværende telefon. Derfor igangsætter vi denne kampagne med fokus på et smertefrit telefonskifte med flere hjælpemidler, som gør det langt nemmere end tidligere,” siger Claus Holm, der er landechef for Samsung i Danmark.

Annonce:

 

Sådan ser Samsung Galaxy Z Fold3 og Z Flip3 ud ifølge lækkede billeder fra Evan Blass. (Fotos: @evleaks)

Nu kan du teste Samsungs brugerflade via et web interface

Hvis du er nysgerrig på at teste Samsungs brugergrænseflade, inden du laver et endeligt skift, kan du prøve webapplikationen iTest. Med iTest kan du opleve Samsungs mobile brugergrænseflade på din eksisterende telefon. Derudover har Samsung Electronics Nordic produceret et Switching Kit, hvor al nødvendig teknologi og trin-for-trin instruktioner er tilgængelig for at komme nemt i gang med skiftet til den nye Samsung-telefon.

LÆS OGSÅ: Samsung inviterer til Galaxy Unpacked den 11. august

”Som verdens største mobiltelefonproducent er vi klar over, at vi leverer et godt produkt. Men uanset hvor mange priser vores mobiltelefoner vinder fra teknologieksperter, er det stadig kundeoplevelsen, der er afgørende. For at give folk en fornemmelse for Samsung og vores produkter er det nødvendigt, at man har mulighed for at opleve og bruge en Samsung-telefon i hverdagen – også allerede inden man køber sin nye Samsung-telefon,” fortsætter siger Claus Holm.

Den følgende tid vil Samsung derfor udfolde en større kampagne, som skal synliggøre forbrugernes vej til det nemme telefonskifte.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.