Forside Detail

Elgigantens nye logistik-hub skal sikre hurtigere levering

-

Elgiganten etablerer logistik-hub i Taulov Dry Port ved Fredericia

Taulov Dry Port, en tør havn. Et pudsigt navn til et logistikcenter hvor transport sker via lastbiler og ikke skibe.

Annonce:

Men da de nyopførte store lagerhaller, beliggende i Danmarks største transportknudepunkt Taulov, er et joint-venture mellem ADP og PFA, så giver det mere mening. ADP driver nemlig også tre “våde” erhvervshavne i hhv. Fredericia, Middelfart og Nyborg.

I starten af 2021 blev de første lagerhaller på i alt 60.000 m2 opført, og efterspørgslen om at bruge dem er så stor, at der allerede er yderligere 60.000 m2 på vej som skal stå færdig i slutningen af 2022.

 

“Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer”

 

Taulov Dry Port. Foto: PR

Elgiganten har booket 2.000 m2 til deres logistik-hub

Beliggenheden centralt i Trekantområdet tæt på motorvejsnettet betyder, at Elgiganten fra deres nye lager kan optimere logistikken i forhold til kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland.

“Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken”, fortæller Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, i en udmelding, og han fortsætter:

“Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer”.

Elgigantens nye logistik-hub på 2.000 m2 åbner d. 15. september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.