Forside Nyheder

Første billede fra Ringenes Herre TV-serie frigivet

-
Lord of the Rings serien kommer på Amazon i 2022

Det første billede fra den ventede Ringenes Herre TV-Serie er blevet offenliggjort. Billedet skulle ifølge Vanity Fair være fra en scene i første episode af serien.

Den 2. september 2022 får Ringenes Herre som TV-Serie premiere på Amazon Prime Video, og med et budget på over en mia. kroner for foreløbigt fem sæsoner, bliver det samtidigt den dyreste TV-serie nogensinde.

Ingen kilder tæt på produktionen vil fortælle, hvem det er man ser på billedet, men mediet Vanity Fair mener at byen man ser i baggrunden er Valinor. Valinor var det land på Aman som var beboet af Valarne, Maiarne og Eldarene. Her lå hovedbyen Valimar, hvor en stor del af Valarne og Mariarne holdt til.

Annonce:

Selv om TV-serien bygget over Ringenes Herre endnu ikke har fået ent navn, skal der nok findes et nyt, da den foregår flere tusinde år før begivenhederne i J.R.R. Tolkiens ‘Hobbitten’ og ‘Ringenes Herre’-bøger.

De sidste optagelser til første sæson blev optaget færdig i New Zealand mandag.

“Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor spændte vi alle er på at tage vores publikum med på en ny og episk rejse gennem Midgaard. Vores producenter, skuespillere, og kreative medarbejdere har arbejdet utrætteligt i New Zealand for at virkeliggøre denne kæmpe produktion”, udtaler Jennifer Salke, chef for Amazon Studios, i en pressemeddelelse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.