Forside Nyheder

Netflix vil samle fans til en online-event 25. september

-

TUDUM er det passende navn til en tre timer lang præsentation af kommende Netflix-nyheder, stjerne-optræden og anden fan-service.

Netflix sidder stadig tungt på streamingtjenesternes trone. Ingen andre streamingtjenester (måske lige med undtagelse af YouTube, der trods alt ikke er helt det samme) er i lige så mange lande som Netflix, og ingen tjener lige så mange penge. Men Netflix ved også godt, at der kun er én retning, man kan bevæge sig i, når man er på toppen – og det er nedad.

Annonce:

Det er derfor Netflix bruger så mange penge på originalt indhold, inklusive indhold, der appellerer til lokale publikummer. Men det er også derfor, Netflix nu forsøger at skabe et community omkring streamingtjenesten helt generelt – og ikke kun omkring enkelte originalproduktioner.

Vi har tidligere skrevet om strategien i form af kommende spil, samt de podcasts, magasiner og andre journalistiske tiltag, som Netflix har sat i gang. Og nu kommer der så et nyt initiativ i form af en decideret fan-event. Der er tale om en slags præsentationsshow, der måske kan vække mindelser om, når Apple præsenterer nye produkter, eller når spilfirmaerne viser deres kommende nyheder frem ved E3, Gamescom, GDC og lignende konferencer.

Præsentationsshowet bliver streamet 25. september og bliver hele tre timer langt. Her vil Netflix løfte sløret for nyheder, der kommer i årets sidste halvdel og i 2022. Eventen vil blive brugt til at lancere nye trailere og fortælle om helt nye produktioner, vi endnu ikke ved noget om.

Stjernerne præsenterer deres arbejde

Således skal vi næppe forvente at se nye trailere for de kommende sæsoner af populære serier som ’Stranger Things’ og ’Cobra Kai’, som Netflix nu har overtaget fra YouTube. Næste gang, vi får en forsmag på disse produktioner, bliver efter alt at dømme under denne fan-event, hvor der også kommer nyt om serier som ’The Witcher’, ’The Crown’, ’The Umbrella Academy’ og en række andre Netflix-hits.

I alt kommer der klip fra over 70 nye produktioner og kommende film, serier og shows. Samtidig vil en lang række af de mest kendte stjerner, der medvirker i Netflix’ produktioner, deltage i eventen og promovere deres arbejde.

Eventen har også fået et ret passende navn, der hentyder til et samlet indtryk af en stil og en kultur, der er Netflix’ helt egen. Samtidig vidner valget af et decideret navn til eventen om at det måske bliver en årligt tilbagevendende præsentation.
Navnet er TUDUM. Og nej, det er ikke en forkortelse. Hvis du udtaler navnet med et ordentlig tryk på den sidste stavelse, er det helt tydeligt, hvad der er tale om. Det er naturligvis Netflix-”lyden” – altså den lydeffekt, der dukker op, når du starter Netflix-app’en.

Selve eventen begynder kl. 18 dansk tid den 25. september. Hvis du er interesseret i Anime, samt serier og film fra Sydkorea og Indien, kan du allerede begynde at kigge med fra kl. 14. Showet kan streames på de sociale platforme YouTube, Twitch og Twitter – men man må gå ud fra, at det også kan ses på Netflix.

Annonce:
Forrige artikelTil jul kan Xbox-ejere endelig streame spil fra skyen
Næste artikelTeknologisk Institut vil have robotterne ud i vores hverdag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.