Forside Produkter Computere

QNAP frigiver QTS 5.0 Beta

-


QNAP frigiver QTS 5.0 Beta med opgraderet kerne, forbedret sikkerhed og AI-drevet forudsigelse af drevfejl: Deltag i betaprogrammet nu for at opleve de intelligente funktioner

QNAP Systems frigav i dag QTS 5.0 Beta, den nyeste version af deres anerkendte NAS -operativsystem. QTS 5.0 er opgraderet med Linux Kernel 5.10, forbedret sikkerhed, WireGuard VPN -understøttelse og bedre ydelse i NVMe SSD-cache. DA Drive Analyzer, som drives af en cloud-baseret AI-motor, hjælper til at forudsige drevenes forventede levetid. Den nye QuFTP -app hjælper med at dække personlige og forretningsmæssige filoverførselsbehov. QNAP byder nu brugere velkommen til at deltage i betaprogrammet og give deres feedback, så QNAP kan forbedre QTS yderligere og give en mere omfattende og sikker brugeroplevelse.

Lær mere om QTS 5.0 Betaprogrammet på https://www.qnap.com/go/qts/5.0

Annonce:

 

De vigtigste nyheder i beta-programmet

Optimeret brugerflade:
Med glattere navigation, et behageligt visuelt design, en opslagstavle til forenkling af førstegangs-NAS installation og søgefelt i hovedmenuen til hurtigt at finde apps.

Forbedret sikkerhed:
Understøtter TLS 1.3, opdaterer automatisk QTS og apps, og tildeler SSH-nøgler til godkendelse af NAS-adgang.

WireGuard VPN-support:
Den nye QVPN 2.0 vil integrere den lette og pålidelige WireGuard VPN og give brugerne en brugervenlig grænseflade til opsætning og sikker forbindelse.

Øget NVMe SSD-cacheydelse:
Den nye kerne forbedrer NVMe SSD-ydelse og -udnyttelse. Når cache-acceleration er aktiveret, kan SSD-lagring udnyttes mere effektivt samtidig med, at hukommelsesressourcer også aflastes.

Forbedret billedgenkendelse med Edge TPU:
Gennem brugen af Edge TPU til QNAP AI Core (den AI-drevne motor til billedgenkendelse) kan QuMagie udføre hurtigere ansigts- og objektgenkendelse, mens QVR Face styrker videoanalyse i realtid for øjeblikkelig ansigtsgenkendelse.

DA Drive Analyzer med AI-styret diagnostik:
DA Drive Analyzer udnytter cloudbaseret AI til at forudsige drevenes forventede levetid og hjælper brugere med at planlægge udskiftning af drev på forhånd for at beskytte mod nedetid og datatab.

QuFTP giver sikker filoverførsel:
QNAP NAS kan fungere som en FTP-server med krypteret SSL/TLS -forbindelse, QoS -båndbreddekontrol, indstilling af FTP-overførselsbegrænsninger eller hastighedsbegrænsninger for brugere og grupper. QuFTP understøtter også FTP-klienter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.