Forside Produkter Gadgets

Samsung klar med næste generation af Galaxy Z Fold, Z Flip og Watch 4

-

På en virtuel præsentation i dag, viste Samsung 3. generation af Galaxy Z Flip, Fold, samt deres nye Wear OS baserede smartwatch Samsung Galaxy Watch 4.

Samsung er klar med Galaxy Fold 3 samt Z Flip 3, der er næste generation af foldbare telefoner fra Samsung. Ligesom de også er klar med 4. generation af deres Galaxy Watch, der har fået Wear OS. Oven i det er Samsung også klar med de nye Galaxy Buds 2.

Annonce:

Galaxy Z Fold3 er en kraftfuld enhed til dem, der ønsker at kombinere produktivitet og underholdning. Med høj ydeevne og en 7,6″ Infinity Flex-skærm er multitasking nemt. Derudover er Galaxy Z Fold3 den første telefon med en foldbar skærm, der understøtter S Pen .

Galaxy Z Flip3 kombinerer stil med funktion i et elegant design. Den kompakte enhed passer let i lommen og har forbedrede kamerafunktioner. Frontskærmen er blevet større, hvilket gør det lettere at bruge telefonen på farten uden at folde den ud.

“Vi er ekstremt stolte over at kunne præsentere vores tredje generation af foldbare telefoner, og med disse telefoner viser Samsung virkelig, at vi er helt i front, når det kommer til teknisk- og designmæssig innovation. Med Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 har Samsung igen omdefineret mulighederne for foldbare skærme. Telefonerne giver brugeren den fleksibilitet og funktionalitet, der kræves i en hurtig foranderlig verden. Det unikke design og formfaktoren betyder også, at vores brugere kan udtrykke sig og skille sig ud fra mængden med deres telefon”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager i Danmark.

Produkterne kommer til salg senere i August.

 

Snapdragon 888 i både Z Flip 3 og Fold 3

I modsætning til Galaxy S21 familien, der kom med Samsungs eget Exynox chipset, har Samsung med Flip 3 og Fold 3valgt at sende dem på det nordiske marked med Snapdragon 888 chipsettet.

Og selvom vores test af Samsung Galaxy S21 viste at hastighedsforskellen mellem Exynos og Snapdragon efterhånden er ubetydelig, skal der nok være brugere, der er glade for Samsungs valg.

Telefonerne er også bygget med det nye Armor Aluminium, det stærkeste aluminium, der nogensinde har været brugt i en smartphone. Sammen med Corning Gorilla Glass Victus beskytter det telefonerne mod ridser og fald. Derudover har både Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 en ny beskyttelsesfilm lavet af stretchy PET samt optimerede skærmlag, der resulterer i en 80 % mere holdbar skærm i forhold til tidligere enheder.

Både Flip og Fold får trådløs Qi opladning. Her tilbyder Samsung 25W på Z Fold 3 og 15W på Z Flip 3.

Begge modeller kommer med 5G (sub-6 bands i EU: n1, n3, n5, n7, n20, n28, n38, n40, n41, n66, n77 og n78 / Der er ingen mmWave understøttelse i Norden), og WiFi 6 (Galaxy Fold 3 får endog WiFi 6E).

Og så er det en rigtig god nyhed at både Z Flip 3 og Z Fold 3 får IPX8 certificering, så de kan tåle tab i vand.

Begge modeller har fået et designløft, og Z Flip 3 kommer med en endnu større Cover Screen, der kan vise både notifikationer og billeder med sit allways on display.

Z Fold 3 har stadig S Pen support, og du kan bruge både S Pen Fold Edition og S Pen Pro, men vær opmærksom på at ikke alle tidligere modeller er understøttet.

 

 

Det nye Samsung Galaxy Watch4 kommer med WearOS

Som tidligere skrevet kommer Galaxy Watch med Google Wear OS fra Google, og Samsung har derfor valgt at se bort fra deres eget Tizen. Samsung har dog taget de bedste funktioner fra Tizen med over i deres version af Wear OS.

Med skiftet til Wear OS har Samsung samtidigt også valgt at vinke farvel til iOS support for deres ure, så lige nu er det kun Android brugere, der vil kunne få glæde af de nye Galaxy Watch4 modeller. Og du skal have en Android telefon med Android 6 eller senere.

”Vi har set en stor vækst inden for Galaxy Watch-serien, da forbrugern har opdaget de sundhedsmæssige fordele og bekvemmeligheden ved vores smartwatches. Vi forstår, at vejen til sundhed er forskellig for alle, så vi har skabt en robust enhed med forskellige sundheds- og trivselsfunktioner for at give folk en dybere og mere brugbar forståelse af deres generelle sundhedstilstand,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Galaxy Watch4 er udstyret med Samsungs BioActive Sensor med et mere kompakt design, der ikke går på kompromis med målenøjagtigheden. Denne nye 3-i-1-sensor bruger en enkelt chip til at drive tre kraftfulde og præcise sundhedssensorer, der inkluderer pulsmåling, EKG (elektrokardiografi) og, for første gang nogensinde i et ur, måling af kropssammensætning gennem bioelektrisk impedansanalyse.

Brugere kan således overvåge deres blodtryk, hjerterytme (EKG) , måle deres iltmætning i blodet (Saturation) og beregne deres kropssammensætning . Samsungs helt nye måleværktøjer til kropssammensætning giver brugerne en dybere forståelse af deres generelle sundhed og kondition gennem målinger som skelet- og muskelmasse, basal metabolisme, kropsvandindhold og fedtprocent. Alt dette kan du nemt kontrollere direkte fra håndleddet. Efter bare cirka 15 sekunder vil urets sensorer fange hele 2.400 datapunkter.

De nye smartwatches er naturligvis også fyldt med en række sundhedsfunktioner, som vi i dag forventer af et smartwatch i flagskibsklassen.

Du får op til 40 timers batteritid, mere end nok til at holde uret kørende over et døgn. Og det er på trods af den hurtigere processor, skærmen med højere opløsning, udvidet hukommelse og mere sofistikerede sundhedsfunktioner end tidligere generationer. Når du har brug for mere strøm, giver 30 minutters opladning 10 timers batteritid .

 

Galaxy Buds 2 med aktiv støjreduktion og lang batteritid

Samsung præsenterede også deres nye Galaxy Buds 2, der tilbyder op til 5 timers batteritid med aktiv støjreduktion, og med op til 20 timers batteritid i battericase.

Buds2 er designet med en behagelig pasform og høj lydkvalitet, så du kan bruge høretelefonerne hele dagen. Støjreduktionsfunktionen reducerer baggrundsstøj med op til 98 % , og i samtaler bliver brugerens stemme klarere takket være et nyt system, der filtrerer en række distraherende baggrundslyde fra.

Galaxy Buds2 er Samsungs mindste og letteste høretelefoner, hvis buede form er designet til at optimere lydkvaliteten. Galaxy Buds2 fås i farverne Graphite, White, Olive og Lavender.

 

Pris og tilgængelighed (i DKK)

Salgsstart på alle produkter er den 27. august. Galaxy Z Fold3 fås i farverne: Phantom Black, Phantom Green og Phantom Silver. Z Flip 3 kommer i de fire farver: Neutral Cream, Trendy Green, Trendy Lavender og Phantom Black. Derudover er der flere stilfulde covers, der gør det lettere både at beskytte telefonen og folde skærmen ud. Eksklusivt via Samsung.com vil flere farver være tilgængelige såsom grå, pink og hvid.

 • Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE 3.399,-
 • Galaxy Watch4 Classic 46mm BT 2.999,-
 • Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE 3.199,-
 • Galaxy Watch4 Classic 42mm BT 2.799,-
 • Galaxy Watch4 44mm LTE 2.699,-
 • Galaxy Watch4 44mm BT 2.299,-
 • Galaxy Watch4 40mm LTE 2.399,-
 • Galaxy Watch4 40mm BT 1.999,-
 • Galaxy Buds2 1.199,-
 • Galaxy Z Fold 3 (256GB) 14.199,-
 • Galaxy Z Fold 3 (512GB) 14.899,-
 • Galaxy Z Flip 3 (128 GB) 8.199,-
 • Galaxy Z Flip 3 (256 GB) 8.699,-
Annonce:
Forrige artikelCreative Outliner Air V3: In-ear øretelefoner til en skarp pris
Næste artikelElgiganten og Power frygter tomme elektronikhylder dette efterår
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.