Forside Indhold og distribution Musik

Spotify tester et nyt superbilligt abonnement

-

Spotify Plus giver Premium-funktioner for ned til en 10’er per måned.

I dag er der gratis Spotify og forskellige Premium-abonnementer, startende med et abonnement til studerende til kr. 49/måned og op til et familieabonnement til kr. 149/måned. Det almindelige enkeltbruger Premium koster kr. 99/måned.

Annonce:

Det gratis Spotify er betalt af reklamer og derudover kommer det med en række restriktioner og begrænsninger. Gratis Spotify afspiller fra playlister, hvor rækkefølgen for afspilning er tilfældig. Det er muligt at springe et nummer over, men kun 6 gange i timen, og Spotify tilbyder her 15 forskellige playlister at hente musik fra.

Nu tester Spotify om deres brugere er interesseret i et superbilligt abonnement uden de værste restriktioner, men stadig delvist reklamebetalt. Det skriver The Verge.

Spotify Plus kalder de det abonnement som udvalgte brugere har mulighed for at afprøve. Det er set udbudt til prisen $0,99/måned i USA, hvor Spotify Premium på de kanter koster $9,99/måned. Altså 1/10 del af prisen for Premium.

Det svarer til at Spotify Plus udbydes til kr. 10/måned herhjemme. For den pris får brugerne Premium-funktioner, som selv at kunne vælge hvilke numre der spilles nu og næste gang, og uden begrænsninger på hvordan der hoppes mellem numre og hvor mange gange der kan springes over numre per time. Men altså med reklamer ind imellem.

Hvis Spotify vælger at gå videre med det nye abonnement og gøre det tilgængeligt for alle, så lander prisen ikke nødvendigvis på kr. 10/måned, da det lader til at Spotify tester forskellige prispunkter også, for at se hvad der sælger bedst.

 

Annonce:
Forrige artikelQNAP klar med to nye Tri-band Mesh routere
Næste artikelCreative klar med T60 stereo PC-højttalere med Bluetooth
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.