Forside Nyheder

YouSee skifter ud i toppen

-
Ny YouSee direktør Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel / YouSee

Efter 3 år forlader Jacob Mortensen posten som direktør for YouSee. Han afløses af Christian Morgan

Christian Morgan er udnævnt til ny direktør for YouSee, hvor hans hovedopgave bliver at styrke kundeoplevelsen for YouSee’s mange kunder. Han afløser Jacob Mortensen, der efter 13 år i TDC og YouSee har besluttet at fratræde sin stilling som direktør for YouSee. Et job han har haft i 3 år.

“YouSees produkter er på mange måder best-in-class, men vi tilbyder ikke altid den gode digitale kundeoplevelse, som vores kunder fortjener. Derfor vil vi fremskynde vores kommercielle og teknologiske transformation for at sikre, at vi leverer”, fortæller Jon James, CEO i Nuuday i en udmelding, og han fortsætter:

Annonce:

“Christian Morgan brænder for vores forretning, og jeg er overbevist om, at han er den rigtige til at hjælpe med at opbygge et endnu stærkere YouSee-tilbud til vores kunder”.

 

Afgående direktør i YouSee, Jacob Mortensen. Foto: YouSee

“Jacob har været med til at omdanne YouSee fra en klassisk tv-distributør til Danmarks førende tv-, underholdnings- og streamingudbyder og største højhastighedsbredbåndsudbyder. Jeg ønsker Jacob alt det bedste i hans fremtidige karriere”, udtaler Jon James.

Christian Morgan har været i TDC siden 2014, senest som strategichef i Nuuday, og fortsætter som medlem af Nuudays ledelsesteam i sin nye rolle.

“Jeg ser frem til min nye rolle, hvor jeg sammen med resten af mit ledelsesteam vil transformere vores kunders oplevelse af vores produkter. Jeg er begejstret for at drive denne transformation, som skal sikre, at YouSee fortsat er førende på det danske marked og kan tilbyde innovative produkter og konsekvent levere fremragende kundeoplevelser”, siger Christian Morgan.

Direktørskiftet i YouSee sker per 1. september.

 

Annonce:
Forrige artikelNy forretningsmodel: Abonnér på øretelefoner
Næste artikelNy tjeneste: Tjek totalprisen for TV og fladskærme inkl. energiforbrug
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.