Forside Produkter Lys

Efterårsnyheder fra Philips Hue

-
Philips Hue Play gradient light tube

Så er der nyheder fra Philips Hue for efteråret 2021

Signify, som står bag Philips lys, er klar med en række nyheder til Hue dette efterår. Det har de netop præsenteret på et lanceringsevent.

Nyhederne inkluderer fire nye gradientprodukter, nye White ambiance Filament-pærer, kraftigere pærer og nye badeværelses- og loftslamper. Dertil kommer nye opdateringer til Philips Hue-appen med blandt andet integration af lys og musik med Spotify.

Annonce:

 

TV-armatur med blandet lys

Nu udvider Philips Hue deres ‘gradientkollektion’ med Philips Hue Play gradient light tube (tjek også billedet i toppen af artiklen).

Den har gradient-teknologi, der blander flere farver i en enkelt lampe og er specielt designet til at sidde over eller under et tv.

Kommer i to finish: sort og hvid.

 

 

Philips Hue gradient Signe Table og Floor

Gradient-teknologien har også fundet vej til to Philips Hue-favoritter.

Den opdaterede Philips Hue gradient Signe lampe som fåes som gulv- eller bordlampe i enten sort eller hvid og Philips Hue ambiance gradient lightstrip.

Til forskel fra den eksisterende Philips Hue lightstrip kan den nye model vise flere farver på samme tid.

 

Kombinér lys og musik med Philips Hue og Spotify

Nu kommer der Spotify-integration til Philips Hue, og det betyder at lamper og pærer kan skabe lysshow der matcher musikken. En unik underholdningsoplevelse i dit hjem, lyder det fra Signify.

Når du har linket din Philips Hue- og Spotify-konto udtrækker Philips Hue-appen metadataene fra hver sang, der afspilles via Spotify, uanset enhed. Derefter laves et avanceret lysscript, så Philips Hue-lyset ikke kun reagerer på sangens rytme, men også på genren og stemningen.

Via Philips Hue-appens nye fane ”Synkroniser” kan man justere lysstyrke, intensitet og farvepaletten på lysene efter ønske. Uanset om du slapper af på sofaen, har venner på besøg eller holder fest med en passende playliste, vil du få en ny oplevelse af din favoritmusik og den perfekte stemning.

Philips Hue + Spotify-integrationen udrulles globalt fra i dag som ”early access” til brugere af version 4 af Philips Hue-appen. Fra oktober 2021 vil funktionen være en permanent del af Hue-appen.

“Som verdens førende inden for smart belysning ønsker vi at tilbyde vores Philips Hue-brugere nye og spændende måder at skabe personlige belysningsoplevelser. Med de nyeste gradientprodukter og integrationen med Spotify tilbyder vi muligheden for at blande lys, farve og lyd og få den fedeste belysningsoplevelse”, lyder det fra Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue hos Signify.

 

Philips Hue Filament White Ambiance

 

Et større – og lysere – udvalg af smart-pærer

Alle Philips Hue filamentpærer med E27-fatning fås nu også i White ambiance, hvilket gør det muligt at skifte mellem varmt og koldt hvidt lys.

Disse smarte LED-pærer, der ligner gammeldags glødepærer, kan lyse med blåtonet/koldt lys, når du skal koncentrere dig, men kan dæmpes til gyldne toner og dermed skabe en hyggelig stemning til afslapning. Gode til lamper, hvor man kan se pæren, og så er de også pæne når slukket.

Nu tilføjes også en Philips Hue White Filament E14 lyspære til filamentkollektionen.

Philips Hue White Filament E14 candle bulb

 

Alle Philips Hue pærer på tværs af porteføljerne White, White ambiance, og White og color ambiance er nu også tilgængelige i 1100 og 1600 lumen (svarende til hhv. en 75W og en 100W glødepære).

Philips Hue Surimu loftpanel rektangulært

Nye Philips Hue loftslamper

Philips Hue Surimu loftspanel flugter næsten med loftet og fås i både i et rektangulært og firkantet design. Perfekt til at øge rumfølelsen i små lokaler eller rum med lave lofter. De nye Surimu paneler kan til forskel fra de eksisterende Philips Hue Aurelle paneler lyse i alle farver.

Philips Hue Surimu loftpanel firkantet

 

Philips Hue Enrave loftslampe, fås i sort eller hvid, og kan give et varmt til koldt hvidt lys i stuen, soveværelset eller køkkenet. Enrave fås også som en pendel, der skinner et kraftigt lys nedad ved et spisebord eller en køkken-ø, mens den kaster en blød dekorativ glød opad. Senere på året lanceres Philips Hue Infuse loftslampen, som giver hvidt og farvet lys med blødt indirekte lys på loftet.

Philips Hue Enrave XL
Philips Hue Enrave S
Philips Hue Enrave Pendant

 

Skab en spa-stemning med nye badeværelseslamper

Smart belysning på badeværelset kan hjælpe dig med at blive frisk om morgenen eller med at slappe af om aftenen. Philips Hue Xamento indbygningsspots har et minimalistisk design i krom og kan lyse i alverdens farver.

 

Philips Hue Xamento spots

 

 

Philips Hue Devere loftslampen kan lyse i varme og kolde nuancer af hvid og har indirekte lyseffekt ved loftet. Sortimentet af badeværelseslamper fra Philips Hue udvides yderligere senere på året med Philips Hue Xamento loftslampen, der også giver hvidt og farvet lys.

 

Philips Hue Devere loftlampe til vådrum

 

Nyhed: Dynamiske scener

Nu har Philips Hue app (version 4) også fået dynamiske scener. I stedet for at hver lampe eller lyskilde kun lyser i en farve, vil de dynamiske scener lade lysene i rummet eller zonen langsomt skifte i mellem forskellige farver og derved skabe en unik atmosfære.

En anden ny funktion, der tilføjes til Hue-scenegalleriet i efteråret 2021, giver 24-7 scvener. Det er specialdesignede scener der kører 24 timer, og justerer lyset farven og lysstyrken, i løbet af dagen.

Den første nye scene, naturligt lys, efterligner solens bevægelse hele dagen med varmt til koldt hvidt lys for at øge din produktivitet såvel som dit generelle velbefindende.

Tidsrummene kan tilpasses ud fra din daglige rutine. Start med lyse, kølige toner for at give energi til dine morgener og slut dagen med et varmere, gyldent skær, der hjælper dig med at slappe af, når solen går ned.

 

Opdatering til Philips Hue Play HDMI sync box

Der er en opdatering på vej til Philips Hue Play HDMI sync box. En boks man kan sætte mellem f.eks. en spillekonsol og ens TV, til at styre Hue-lyset efter hvad der sker på skærmen.

Hue sync boxen kommer til at understøtte 120Hz med en opløsning på 1080p og 1440p.

Alternativt, hvis den højeste opløsning foretrækkes, understøtter den nuværende sync box også 4K med en opdateringshastighed på op til 60Hz.

Denne opdatering kommer senere på efteråret.

 

Philips Hue WCA smart bulbs 75W

 

Priser og tilgængelighed

Philips Hue ambiance gradient lightstrip (tilgængelig 14. september)
1149 kr (2m) / 449kr (1m forlænger)

Philips Hue gradient Signe bord- eller gulvlampe (tilgængelig 14. september)
1.499 kr (bord) / 2.249 kr (gulv)

Philips Hue Play gradient light tube (tilgængelig 26. oktober)
1.349 kr (compact) / 1.499 kr (large)

Philips Hue White ambiance Filament pærer (tilgængelig 1. september)
229 kr(A60) / 299 kr (ST64) / 299 kr (G93) / 399 kr (ST72) / 399 kr (G125)

Philips Hue White, White ambiance og White and color ambiance 1100 lumen pærer (tilgængelig 1. september)
149 kr (1-pak White) / 269 kr (1-pak White ambiance) / 449 kr (1-pak White and color ambiance)

Philips Hue White, White ambiance og White and color ambiance 1600 lumen pærer (tilgængelig 12. oktober)
199 kr (1-pak White) / 399 kr (1-pak White ambiance) / 549 kr (1-pak White and color ambiance)

Philips Hue White Filament pære, E14 (tilgængelig 1. september )
229 kr (1-pak) / 399 kr (2-pak)

Philips Hue Surimu panel (tilgængelig 14. september)
2.099 kr (1200 x 300 mm) / 2.099 kr (600 x 600 mm)

Philips Hue Enrave loftslampe (tilgængelig 12. oktober)
749 kr (S) / 1.199 kr (M) / 1.649 kr (L) / 1.949 kr (XL)

Philips Hue Infuse loftslampe (tilgængelig senere i år)
1.449 kr (M) / 1.899 kr (L)

Philips Hue Enrave pendel (tilgængelig 12. oktober) 1.799 kr

Philips Hue Devere loftslampe (tilgængelig 12 oktober)
1.299 kr (M) / 1.729 kr (L)

Philips Hue Xamento indbygningsspots (3-pak) (tilgængelig 1. september) 1.499 kr

Philips Hue Xamento loftslampe (tilgængelig senere i år)
1.499 kr (M) / 1.949 kr (L)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.