Forside Produkter Mobil

Første benchmarks viser lynhurtig iPhone 13 Pro

-

Den ny iPhone 13 Pro er hele 55% hurtigere på grafik end sidste års model.

Da Apple præsenterede de nye iPhone 13 Pro-modeller forleden, der lod de forstå at disse iPhones var deres hidtil kraftigste på grafik. Det er den nye A15 Bionic chip der er hurtigere end sidste års A14-udgave.

Annonce:

Apple viste et skilt hvor man kunne se at iPhone 13 Pro-modellerne havde 50% hurtigere CPU end konkurrenterne, men hvad GPU angik der gik de ikke i detaljer. Men de fik nævnt at de nye iPhones var markedets hurtigste på grafik performance indenfor smartphones.

 

A15 Bionic chip. Grafik: Apple

 

55% hurtigere

Nu er der dukket de første Geekbench-målinger op for iPhone 13-modellerne, og for Pro-udgaven er der noget af en forskel.

iPhone 13 Pro er hele 55% hurtigere på grafikken sammenlignet med iPhone 12 Pro. Den nye måler 14.216 på Geekbench 5 score, hvor forgængeren målte 9.123. Resultatet kan ses: her.

Det skal dog bemærkes at vi ikke ved om målingen her er udført med en prototype af ny iPhone 13 Pro, eller om det er med den masseproducerede udgave som kommer i handlen her d. 24. september.

Hvad CPU-hastighed angår er det også målt på Geekbench. Her er forskellene mindre. Single core (en CPU-kerne) måles 9,3% hurtigere mens multi-core (flere CPU-kerner) måles 20,5% hurtigere. Det kan ses: her.

Se også: Her er iPhone 13 Pro og Pro Max – 120Hz skærm og bedre kamera

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.