Forside Indhold og distribution Film

HBO Max kommer til Danmark her i efteråret

-

Europæisk HBO-chef maner tidligere advarsel om forsinkelse til jorden. Tjenesten åbner i Danmark dette efterår.

Selvom HBO-ejer AT&T var ude i juli måned og advare om en mulig forsinkelse på udrulningen af HBO Max i Europa, så kører lanceringen i Norden på skinner.

Annonce:

HBO Max kommer til at erstatte HBO Nordic dette efterår. Det fortæller den europæiske ‘general manager of HBO Max EMEA’, danske Christina Sulebakk, på TV-festivalen i Lille,  Frankrig. Det skriver Deadline.

“Ja, vi kommer til Europa i år”, fortæller Christina Sulebakk, og fortsætter:

“Jeg ved at der tidligere har været spekulationer fremme om forsinkelse grundet vores massive lancering i Latinamerika, men vi lancerer i Norden og Spanien dette efterår og udvider med Centraleuropa, Østeuropa og Portugal til næste år”.

Den europæiske HBO-chef supplerer:

“Europa er en kæmpe prioritet for os”, fortæller Priya Dogra, president of WarnerMedia i  Europe, Mellemøsten, Afrika og Asian (eksklusiv Kina), og han fortsætter:

“Vi har nu USA og LatAm under vores bælte. Vi en god følelse med de succeser der, og den vækst vi ser. Europa er et kompliceret marked, men det er et spændende”.

 

Skarp pris

De fortæller endvidere at tjenesten ønsker “flere stemmer og flere historier”, og det til en skarp pris.

HBO ønsker at “tilbyde forbrugerne et meget konkurrencedygtigt prisniveau og en meget fleksibel måde at få adgang til vores produkter på, både via D2C (direkte til forbrugerne, red.) men også gennem vores meget etablerede engrosdistributionspartnere i regionen”, slutter Christina Sulebakk

Om den skarpe pris så bliver at bibeholde de 99 kr/måned som HBO Nordic koster i dag, eller om prisen sættes ned når HBO Max tager over, må vi afvente at se.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.