Forside Nyheder

Nu er opdatering til PS5 klar – Nu kan du udvide den interne lagerplads

-

Sony er klar med den længe ventede opdatering til PS5 som giver dig mulighed for at udvide den interne lagerplads med en M.2 SSD.

Sony er klar med en større firmware-opdatering til Playstation 5, der udover muligheden for at montere din egen M.2. SSD lagerplads i maskinen, også giver mulighed for 3D lyd på diverse anlæg og TV. Det er den 2. store softwareopdatering til Playstation 5, siden konsollen blev lanceret sidste vinter.

Annonce:

“We’re pleased to launch our second major PS5 system software update to all PS5 owners globally. The update includes a variety of enhancements to the PS5 console experience as well as 3D audio support for built-in TV speakers. It also features M.2 SSD storage expansion, which enables PS5 players to store and play PS5 games, PS4 games, and media apps directly from the expanded high-speed storage”, fortæller Sony i en kort meddelelse.

 

Krav til intern M.2 SSD til PS5

Som minimum skal den M.2 SSD du bruger være på mellem 250GB og 4TB størelse, og så skal den være lynende hurtig. Læsehastigheden skal som minimum være 5.500 MB/s, eller gerne hurtigere. Oven i det anbefaler Sony, at man køber en SSD med heatsink, eller selv eftermonterer den, da den vil blive påvirket af høj varmeudvikling.

Oven i det må den ikke være længere end 110mm lang og 11,25 høj. (Form Factor: M.2 type 2230, 2242, 2260, 2280 and 22110.)

Indtil videre er der to SSD’er der er bekræftet til at fungere med PS5 – Det er Seagate Firecuda 530 og WD Black SN850.

Som sagt er softwaren lige nu i beta, og Sony har ikke fortalt hvornår den endelige version er klar til brug.

Du kan se aktuel dagspris på WD Black SN850 her.

Annonce:
Forrige artikelPrisstigning på Sonos
Næste artikelGoogles nye super søkabel er gået i land i England
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.