Forside Produkter Mobil

Nu har Apple Watch endnu større skærm

-

Apple har lanceret sin næste serie af Apple Watch-smarture, Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 har 20% mere skærm uden at selve kassen er blevet ret meget større. Det er fordi, der nu kun er 1,7 millimeter kant på skærmen. Uret er rundere i sit design – altså ikke i frontfladen, men hvordan skærmen smyger sig rundt om selve urkassen.

Annonce:

Du kan nu få mere tekst på skærmen, og derfor er der også inkluderet et fuldt QWERTY-keyboard – noget wearOS dog har haft siden fødslen.

Det nye ur er, hvad Apple kalder Crack Resistant med et nyt, hårdt glas. Dette er dog ikke certificérbart. Det er IP6X-certificeret, hvilket betyder, at det er langt mere støvsikkert end tidligere. Uret beholder sin WR50-certificering, hvilket betyder, at du kan svømme med det.

Når uret ikke er aktivt er urfladen 70% lysere end tidligere, uden at dette reducerer dets 18-timers batterilevetid ifølge Apple. Men det lader 33% hurtigere op end forgængeren. Og det betyder, at det kan lade op fra 0-80% på 45 minutter.

Hvis du vil give det et ekstra boost, inden du lægger dig til at sove, så uret kan holde øje med din søvnkvalitet, kan det få otte timers batteri til minimumsbrug på blot otte minutter.

Den nye udgave af Apple watch hjælper også cyklisterne. Ud over nye målings-mekanismer i softwaren, kan uret nu også registrere, hvis du vælter på cyklen. Hvis du er alene på din cykeltur, kan du få hjælp meget hurtigere.

Apple Watch Series 7 kommer i fem nye aluminiumsfarver, der inkluderer en ny, blå farve og en Product(Red)-farve. Den amerikanske startpris før danske skatter og afgifter er 399 dollar (cirka 2.500 kroner før danske skatter og afgifter) og uret lander senere i efteråret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.