Forside Detail

Power vil nu veksle udtjent elektronik til rabatkuponer

-
Foto: PR

RePower tager imod dit elektronikskrot og veksler det til rabatkuponer i Power.

Hvad der kan være udtjent for nogen kan måske være nyttigt for andre.

Elektronikkæden Power kaster sig nu ind i kampen mod elektronikskrot. I stedet for at sende det aflagte elektronik på genbrugspladsen, så vil Powerbutikken gerne aftage det når der handles nyt. Det skriver Finans.

Annonce:

Den nye genbrugsordning kan være med til at puste liv i tonsvis af den elektronik, som hver dag ellers skrottes på landetsgenbrugspladser. Det kan være en udtjent computer, en gammel mobiltelefon eller andet.

Hvis der er en gensalgsværdi i den aflagte elektronik kan den finde vej til salg i Power. Butikkerne vil få en særlig sektion for genbrugt elektronik, hvor varene sælges med 2 års reklamationsret.

Elektronikkæden kalder konceptet rePOWER

 

Mellem 50-150 kroners rabatkuponer

Det er dog ikke nogen guldgrube for Power-kunderne. Indleveret brugt elektronik afregnes i en rabat på mellem 50 kr. og 150 kr. Rabatkuponer der kan anvendes i butikken.

“Alt efter varens stand kan man få en rabat på minimum 50 kr. og helt op til 150 kr., som man kan gå direkte ind i vores butikker og bruge”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør i Power, til Finans, og han fortsætter:

“En ‘køb og smid væk’-kultur har i høj grad kendetegnet vores branche, men vi vil gerne forlænge levetiden på produkterne”.

Målet er at indsamle 7.000 tons elektronik i Danmark, og 20.000 tons i Norden, i løbet af det første år ordningen kører.

Det bliver i foråret 2022 at Power-butikkerne får et hjørne i udstillingen med brugt elektronik.

 

Annonce:
Forrige artikelStofa lægger Discovery+ i fuldpakken, tilvalg for andre
Næste artikelSony Xperia 5 III: Første smartphone med variabel teleobjektiv og forbedret autofokus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.