Forside Nyheder

Sonos radio: Erykah Badu og Kareem Abdul-Jabaar får personlige radioshows

-

Jazz med basketlegenden Kareem Abdul-Jabaar og soulfuld R&B med Erykah Badu – Sonos Radio har 20 nye shows på programmet her til efteråret lige fra originalt indhold med artister over afslapning til julemusik.

Sonos har løftet sløret for efterårets nyheder på Sonos Radio og Sonos Radio HD Øverst på plakaten står et personligt show fra dronningen af neo soul, Erykah Badu, samt et samarbejde med Impulse! Records og den dedikerede vinylsamler og jazzfan Kareem Abdul-Jabaar. Kareem er én af de absolut største basketball-legender i verden og selv om han stoppede sin karriere for mere end 30 år siden, er han stadig den meste scorende spiller nogensinde i den amerikanske basketliga NBA. Derudover er han historiker, klummeskribent og en respekteret stemme i amerikansk popkultur.

Annonce:

”Sonos Radio har oplevet en stor vækst det seneste år med en næsten fordobling af lyttetimer her midt i en streamingtid,” siger Joe Dawson som er chef for content og brand hos Sonos. ”Efter et år hvor mulighederne for at spille koncerter og festivaler har været stort set ikkeeksisterende, er Sonos Radio blevet en vigtig platform for en række forskellige artister, der har kunnet møde deres publikum dér, hvor de befinder sig – nemlig derhjemme.” 

 

Du kan se at du afspiller Dolby Atmos på den nye Sonos App.

Kommer på de gratis kanaler på Sonos Radio

Sonos Radio er tilgængelig for alle Sonos-brugere via appen, og efteråret vil byde på en række nye premierer:

  • Erykah Badus BADUBOTRON – Erykah markerer sin live tour i 2021 med numre, der hjælper dig med at slappe af og udvide sindet – fra reggae til eksperimental R&B, der fremmer udforskningen af sindet, kroppen og sjælen.
  • Impulse! Records-stationen med Kareem Abdul-Jabbar som vært fejrer 60-års jubilæet for det legendariske jazz-pladeselskab, der er hjemsted for store artister som John og Alice Coltrane, Ray Charles, Quincy Jones og mange flere. Som vært for stationen vil Kareem undersøge den indflydelse, jazzmusik har haft på hans egen opvækst samt jazzens dybe rødder i afroamerikansk historie og kultur

Sonos har også nogle nye kanaler til deres Sonos Radio HD, men da den endnu ikke er introduceret i Danmark, er disse ikke relevante. Sonos kan endnu ikke oplyse hvornår de kommer til landet. Sonos Radio er frit tilgængelig for alle Sonos-kunder direkte i Sonos-appen.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.