Forside Produkter Mobil

Stor opdatering til den mindste iPad – Mini’en får max specs

-

Apples populære iPad Mini, kommer med nyt design og så har den fået support for pen, og Liquid Retina display.

Skærmen er på 8.3″, og får både True tone farver og 500 Nits. Skærmen er vokset lidt i forhold til tidligere modeller.

Annonce:

iPad Mini kommer også med Touch ID på tænd/sluk knappen, så den får samme features som iPad Air.

 

40 % højere performance, 5G og USB-C

iPad Mini kommer med en hurtigere CPU (A15 Bionic), og så har Apple valgt at understøtte både 5G, og skifte Lightning porten ud med USB-C

Kameraet er på 12MP, og selfie-kameraet kommer med Center-Stage, så du kan bruge det til f.eks. video-opkald.

iPad Mini får som tidligere skrevet også support for Apple Pencil.

 

Tilbehør

Apple Pencil (2. generation) forvandler iPad mini til en digital dagbog og notesbog, som brugerne kan tage med hvor som helst. Med trådløs opladning og parring og understøttelse af dobbelttryk giver Apple Pencil præcision helt ned på pixelniveau og brancheførende kort latenstid, der gør det nemt og naturligt at skrive som med blyant og papir.

Et nyt Smart Folio designet til Pad mini er et tyndt og let cover. Når du åbner coveret, vækker det din iPad mini, og når du lukker det igen, sættes den på vågeblus. Smart Folio fås nu i smukke koordinerede farver, der passer til de nye farver på iPad mini: sort, hvid, mørk kirsebær, lavendel og elektrisk orange.

 

Pris og levering

iPad mini Wi-Fi-modeller er tilgængelige med priser fra 4.299 kroner, og Wi-Fi + Cellular-modeller fra 5.599 kroner. Den nye iPad mini fås i konfigurationer med 64 GB og 256 GB og i farverne lyserød, stjerneskær, lilla og space grey.

iPad mini kan bestilles fra fredag, og leveres fra 24. september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.