Forside Indhold og distribution Film

Top Gun: Maverick-udvidelse til Flight Simulator flyttet til filmens premieredato

-

Der er formentlig nogle ting i spillet, der vil afsløre lidt for meget af filmens handling.

De to action-helte James Bond og Maverick har mindst én ting til fælles. Den nyeste film om dem bliver ved med at blive skubbet ud i fremtiden. På andet år bliver COVID-19 ved med at lave rav i den i biograferne.

Annonce:

Men i tilfældet Maverick er det ikke kun filmen, der er blevet skubbet. Top Gun-udvidelsen til Microsoft Flight Simulator er også blevet flyttet. Ikke så mærkeligt er det filmens nye premieredato, der dikterer, hvornår udvidelsen lander.

For lidt under en uge siden annoncerede Paramount nemlig, at verdenspremiererne på de to næste Tom Cruise-film bliver rykket et halvt år. Således kommer ’Top Gun: Maverick’ til at overtage den premiere-position i foråret, som den syvende ’Mission: Impossible’-film skulle have haft.

’Top Gun: Maverick’ får således officielt premiere 27. maj 2022 i stedet for den november-dato, der ellers var planlagt. ’Mission: Impossible 7’, der skulle have haft premiere deromkring, bliver rykket til 30. september næste år. Det er, som kvikke læsere nok har regnet ud, Delta-varianten af COVID-19, der får det hele til at køre lidt langsommere.

Film-elementer i spillet?

27. maj 2022 bliver således også den nyeste dato for Top Gun-udvidelsen til Microsoft Flight Simulator. Udvidelsen blev annonceret på E3-spilmessen tidligere i år, da Microsoft også annoncerede, at Flight Simulator nu kommer til de nyeste Xbox-modeller.

Men derudover ved vi ikke ret meget om, hvad Top Gun-udvidelsen kommer til at indeholde. Det er naturligvis allerede et spændende perspektiv, at man kan skifte et passagerfly ud med en jetjager, og hvis man skal stole på den teaser-trailer, som Microsoft slap ud ved ovenstående lejlighed, så indeholder spillet også hangarskibe, man kan lande på.

Ud over de forskellige jetjager-typer og bestemte geografiske lokationer, der nævnes i traileren, fortæller den ikke noget særligt om spil-udvidelsen. Men noget kunne tyde på, at der er elementer i spillet, der er direkte forbundet med handlingen i filmen.

I princippet kunne Microsoft jo godt slippe udvidelsen ud til de mange Flight Simulator-fans, f.eks. til jul eller i det tidlige forår som en opvarmning til filmen. Men de trækker den helt hen til filmens premieredato, 27. maj 2022. Det lugter lidt af, at der er ting i spillet, vi ikke må vide, før filmen blænder op på biografernes lærreder.

Eller også er Asobo Studios, der står bag spiludvidelsen, blot blevet forsinkede i processen, ligesom filmmagerne.

Annonce:
Forrige artikelAstrid Lindgrens ’Ronja Røverdatter’ kommer som TV-Serie
Næste artikelSatellit-funktionen i den næste iPhone kommer kun i få lande
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.