Forside Nyheder

YouSee bekræfter stor tv-prisstigning – og teaser pakke-ændringer

-

YouSee bekræfter at tv-pakkerne stiger i pris med op til 40 kr/måned i 2022.

Som første medie kunne recordere.dk tirsdag skrive om, at YouSee er på vej med en pæn stor prisstigning i 2022. Dette på tv-pakkerne, overfor foreninger der modtager tv-signalerne via YouSee.

Annonce:
  • Grundpakken stiger med 10 kr/måned i 2022
  • Mellempakken stiger med 40 kr/måned i 2022
  • Fuldpakken stiger med 40 kr/måned i 2022

Der manglede dog en bekræftigelse fra YouSee, men den er kommet nu.

“Vi kan bekræfte, at alle vores tv-løsninger vil stige i pris fra 1. januar 2022. Langt størstedelen af vores tv-kunder – omkring 80 procent – vil opleve prisstigninger på mellem 10 og 40 kroner”, udtaler Christian Morgan, direktør for YouSee, til B.T.

B.T. havde forinden talt med landsformanden for Forenede Danske Antenneanlæg, Per Theisen, der bekræftede at YouSee i den forgangne weekend havde forelagt de nye priser for fremmødte foreninger.

 

Prisstigninger skyldes primært indholdsrettigheder

“Samtidig med, at der hele tiden kommer nyt indhold og nye tjenester på markedet, oplever vi fortsat store prisstigninger på indholdsrettigheder. Ikke mindst rettighederne til en række populære sportsbegivenheder er steget med flere hundrede procent”, skriver Christian Morgan til B.T. og fortsætter:

“Når vi forhandler aftaler på plads med indholdsudbydere, er vi meget bevidste om, at vi forhandler på vegne af vores kunder og gør alt, hvad vi kan, for at sikre en god balance mellem omkostninger og det bedste indhold.”

 

Ændringer i tv-pakkerne

YouSee ønsker fortsat ikke at gå i detaljer med hvilke ændringer der kommer til tv-pakkerne, kun at der kommer ændringer.

En enkelt ændring vil de dog gerne ud med, og det er at nyhedskanalen TV 2 News rykker ned i grundpakken hos YouSee per 1. januar 2022.

En anden ændring er at HBO Nordic bliver til HBO Max, og HBO fortsætter som streaming tilbud hos YouSee.

 

Se også

YouSee kanalændringer i 2022

YouSee Bland Selv stiger 30-50 kr/måned

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.