Forside Nyheder

Slip for reklamerne på NOVA, Radio Soft, The Voice, Radio 100 og Pop FM

-

Nu er det muligt at slippe for reklamerne på streaming af flere danske kommercielle radiokanaler med RadioPlay Premium.

RadioPlay er en streamingtjeneste for kommercielle radiokanaler fra Bauer Media, og nu åbnes for at man kan slippe for at høre radioreklamerne. Det skriver de i en udmelding.

Annonce:

Der lanceres nu en abonnementsbaseret udgave af tjenesten, hvor man kan lytte til NOVA, Radio Soft, The Voice, Radio 100, Pop FM og MyROCK uden reklamer.

Her bliver reklameblokkene erstattet af yderligere musik, så mens andre hører reklamer vil abonnenterne høre musik. Bauer Media har haft succes med en tilsvarende løsning i UK, og bringer nu dette ud til de danske radiolyttere.

“Radio tilbyder forsat unik live underholdning med kombinationen af musik, nyheder og autentiske underholdende værter, hvilket er centralt for mediets fortsatte succes. I foråret lancerede vi i UK en premium-udgave af nogle af vores populære radiostationer og der har vi set tusinder af dedicerede radiolyttere tilmelde sig vores Premium produkt, og mere end 85 procent fortsætte som betalende abonnenter efter en gratis prøveperiode”, fortæller Tobias Nielsen, Director of Premium Projects, Bauer Media Audio, og fortsætter:

“Med lanceringen af RadioPlay Premium glæder vi os til at kunne tilbyde vores premium-produkt på tværs af alle vores populære radiostationer i Danmark. Vi forventer at størstedelen af vores lyttere fortsat vil vælge gratisudgaven af vores radioer men baseret på den succesfulde lancering i UK tidligere på året, samt den analyse vi har lavet i Danmark, forventer vi at det nye produkt vil være attraktivt for en del af de mest passionerede radiolyttere”.

Udover de nævnte radiokanaler vil der også være adgang til flere online radiostationer på tværs af mood og genre, inklusiv fem radiokanaler med julemusik. I alt er der p.t. adgang til 30 radiostationer på RadioPlay Premium.

 

Pris og tilgængelighed

RadioPlay Premium koster kr. 29/måned, og der er mulighed for at afprøve det gratis i 3 måneder.

Tjenesten er et supplement til den nuværende, reklamebaserede gratis version af RadioPlay – og er tilgængelig via web og app, og smartspeakers inkl. Sonos.

Åbner: November 2021

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.