Forside Detail

Elgiganten sætter navn på de næste 6 byer hvor de åbner

-

Elgiganten åbner i alt 7 nye varehuse over den kommende tid

Elektronikkæden Elgiganten har fart på butiksåbningerne og har nu sat navn på de næste byer hvor de åbner.

Annonce:

Tilbage i juli måned fortalte de om planerne for at åbne i Fredericia, Ringsted, Kalundborg og Rønne. Varehuset i Fredericia åbner i denne uge, fredag d. 12/11, og de øvrige følger senere.

Nu kan de så fortælle hvad der følger efter de byer.

“Allerede tilbage i juli måned, fortalte vi om vores planer for at åbne nye varehuse indenfor ganske kort tid i bl.a. Fredericia, Ringsted, Kalundborg og Rønne. Nu er vi klar til at løfte sløret for yderligere 3 byer. Derfor glæder det mig at fortælle, at både Thisted, Haderslev og Nyborg er byer, vi snart bliver en del af med helt nye varehuse”, fortæller Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, i en udmelding.

Ringsted åbner i sommeren 2022. Thisted og Kalundborg i slutningen af 2022, mens butikkerne i Nyborg og Rønne ventes klar til åbning i foråret 2023.

 

Tror på fortsat behov for fysiske butikker

Selvom e-handel vækster i stort set alle brancher, tror Elgiganten på, at der også i fremtiden vil være behov for fysiske butikker.

“Vi er overbevist om, at der også i fremtiden vil være behov for personlig rådgivning. Faktisk tror vi så meget på det, at vi uden tøven udvider med nye varehuse. For selvom meget kan klares online i dag, kan den personlige dialog, kontakt og rådgivning ikke erstattes. Og så kan man heller ikke komme udenom, at det stadig er i varehusene, man hurtigst kan få fat i sine produkter. Blandt andet derfor tror vi på åbningen af flere varehuse”, slutter Peder Stedal.

I dag er der 37 Elgiganten-butikker. Fredericia bliver nr. 38 og med yderligere seks på vej vil der være 44 butikker landet over i foråret 2023.

 

Annonce:
Forrige artikelStranger Things sæson 4 lander til sommer – se den nyeste teaser
Næste artikelDisney+ tilføjer Marvel-film i IMAX Enhanced
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.