Forside Nyheder

Prisuddelingen TV-Guld lukker og slukker

-

I mere end tre årtier har Billed-Bladet årligt hyldet dansk TV, hvor bladets læsere har stemt om de bedste programmer/serier.

Billed-Bladets TV-Guld har været en årlig prisuddeling i mere end tre årtier. Her er dansk tv blevet hyldet med prisuddeling og gallaaften.

Annonce:

“Vi har i over 30 år hyldet den danske tv-branche og belønnet de mange stærke, danske tv-dokumentarer sammen med branchen selv, med vores læsere og ikke mindst vores TV-GULD-komité. Det har været fantastisk at opleve den store opbakning år efter år. Så der skal lyde en stor, varmtfølt tak til læserne, de nominerede, de mange festdeltagere og hele tv-branchen”, fortæller Annemette Krakau, mediechef på Aller Nyheder og chefredaktør på Billed-Bladet i en udmelding.

Det er priser som årets kvindelige underholdningsvært, årets mandlige underholdningsvært, årets kvindelige nyhedsvært, årets mandlige nyhedsvært, årets kvindelige sportsvært, årets mandlige sportsvært, årets nye TV-program, årets TV-program og årets TV-dokumentar.

Prisen for årets TV-dokumentar stod Billed-Bladets selv for, mens de øvrige priser blev uddelt efter afstemning blandt bladets læsere.

Men nu er det slut. Prisuddelingen er ikke en del af den fremtidige strategi for Aller Media.

“Efter utallige mindeværdige øjeblikke og aftener i selskab med Danmarks bedste tv-personligheder har vi besluttet at stoppe på toppen med Billed-Bladets TV-Guld. Det er naturligvis vemodigt, men samtidig også et resultat af, at vi selvfølgelig hele tiden arbejder med vores strategi og indhold på tværs af formater. Og i de seneste par år har vi haft fuldt fokus på en ny digital vækststrategi for Billed-Bladet”, lyder det fra Annemette Krakau.

På bladet vil man se på de nye muligheder, der kan komme i forhold til at hylde og hædre danskernes tv-favoritter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.