Forside Nyheder

Valgtilbud: Se TV 2 Play gratis i 7 dage inkl. sport

-

I anledning af kommunalvalget giver TV 2 en uges gratis adgang til tjenesten TV 2 Play

Nu bliver det muligt for alle at se TV 2 Play gratis i 7 dage, i dagene omkring kommunal- og regionsvalg, som er tirsdag 16. november. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

På tjenesten samles nyheds- og valgprogrammer fra både TV 2, TV 2 Regionerne, TV 2 NEWS og TV 2 ECHO.

Men der er adgang til hele TV 2 PLAY, både live tv og on demand. Udover nyheder er der dokumentar, serier, reality, comedy, underholdning og sport. Så det er den store Play-pakke inklusiv TV 2 Sport og TV 2 Sport X. Dog undtaget tilkøbstjenesten Paramount+.

“Vi har på TV 2 PLAY samlet et omfattende katalog af valgprogrammer fra TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 ECHO, og senest har vi integreret mange af TV 2 Regionernes valgprogrammer på vores tjeneste”, fortæller TV 2s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard, og fortsætter:

“Jeg tror aldrig tidligere, at en streamingtjeneste har stillet så mange danske valgprogrammer til rådighed, som det er tilfældet på TV 2 PLAY i år. Og vi ønsker, at de mange valgprogrammer i endnu højere grad skal bruges af danskere, der vil engagere sig i debatten og demokratiet”.

 

Tilgængelighed

Man vil få tilsendt sin kode søndag 14. november, og koden kan aktiveres straks ved modtagelsen og frem til senest 17. november. Der er ingen binding, adgangen stopper automatisk efter de 7 dage.

Tilmelding: her

Gælder kun husstande der ikke allerede har et abonnement på TV 2 Play.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Nuprime Evolution One Monoblocks – Fuldendt forstærker evolution!
Næste artikelNetflix Games udkommer på iPhone og iPad
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.