Forside Produkter Mobil

AirPods viste vej til indbrudstyves danske opholdssted

-

Serbiske mænd er under mistanke for flere indbrud, efter at Apple AirPods viste vej til et tilholdssted

En formodet tyvebande sidder nok nu og bander Apples sporing af enheder langt væk. Den funktion hvor man kan lede efter sine forsvundne genstande, som iPhone, iPad, Mac og udvalgt tilbehør som øretelefonerne AirPods.

Annonce:

Tirsdag morgen blev to mænd fra Serbien nemlig varetægtsfængslet, med begrundet mistanke om at stå bag flere indbrud i den seneste tid. Det skriver Fyens Stifttidende.

Da en husejer i Nyborg vendte hjem lørdag aften, fandt han at der havde været indbrud i hjemmet, og tyvene var bl.a. løbet med nogle AirPods øretelefoner.

Mandens nevø holdt øje med de forsvundne AirPods via Apples Find-funktion. Her er det muligt at se hvor ens enheder sidst er set, og få besked hvis de igen dukker op.

Allerede dagen efter indbrudet var der bid. De forsvundne AirPods blev aktiveret på en adresse i byen Korinth på Fyn.

Oplysningerne blev videregivet til politiet, som mødte op på adressen.

“Ved første besøg fandt betjentene ingen personer i ejendommen, men kunne gennem vinduet se, at der både lå Airpods og flere andre af de registrerede tyvekoster på bordet. Derfor aftalte de med overboen, at han skulle kontakte dem, såfremt der igen blev aktivitet på adressen”, fortalte anklageren i retten tirsdag, skriver avisen.

Allerede mandag morgen ved 7-tiden var der igen aktivitet på adressen, lød det fra naboen overfor politiet, som under to timer senere kunne anholde to serbiske mænd, på henholdsvis 37 og 53 år, på adressen.

De to mænd er nu varetægtsfængslet frem til d. 21/12, og i den periode vil politiet indhente DNA og fingeraftryk fra gerningsstederne, samt data fra mændenes telefoner.

Derudover skal de sammenholde indbruddene med overvågningsvideoer samt flere andre uopklarede indbrud, primært på Sydfyn.

De to mænd ankom til landet d. 30/11, sammen med en tredje som politiet nu leder efter. De har forklaret at de søgte job i rengøringsbranchen.

I alt blev der fundet 42 tyvekoster på adressen, og mindst én af dem sladrede hjem til ejeren om det nye opholdssted.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung sammenlægger mobil- og TV-divisionerne
Næste artikelChipmangel fik Apple til at standse iPhone-produktionen helt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.