Forside Detail

Elektronikkæde overtager konkurrent og skifter navn

-
Foto: Blue City / Facebook

Elektronikkæden Blue City køber konkurrenten Greenmind og overtager navnet

Elektronikforhandleren Blue City, som handler med brugt elektronik, har været på opkøb. De har købt konkurrenten Greenmind, og skifter navn. Det skriver Finans.

Blue City opstod på resterne af Blockbuster, dengang Blockbuster var en kæde af butikker.

Annonce:

Inden Blockbuster gik konkurs blev 12 af butikkerne overført til det nye selskab, og i kombination med genbrugskæden Recycleit blev der skabt et koncept med filmudlejning og genbrugselektronik.

Med købet får kæden flere butikker og føjer et nyt ben til forretningen: Reparationer.

“Den primære årsag er, at vi deler visionen for en grønnere planet. Den bedste måde at genanvende er at forlænge livscyklussen mest muligt. Derfor ser vi det som et helt logisk skridt at købe og fusionere med en virksomhed, som er markedsledende indenfor reparation af forbrugerelektronik”, fortæller Mikkel Fruergaard, adm. direktør i Blue City, til Finans

Med handlen går kæden fra 11 til 16 butikker og en samlet omsætning på 300 millioner kroner. Det er kædens ambition at udfordre de mere traditionelle elektronikforhandlere og runde en årlig omsætning på 1 milliard kroner indenfor en 5-årig periode.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer der afgift på smartphones, tablets, computere og harddiske
Næste artikelEU godkender Discoverys erhvervelse af WarnerMedia, med HBO og WarnerBros
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.