Forside Nyheder

Fastspeed tilbyder nu fiber i Vestjylland

-

Når vestjyderne fremadrettet skal vælge mellem bredbåndsudbydere, vil Fastspeed nu også blive en mulighed. Den hurtigt voksende bredbåndsudbyder har nemlig indgået en aftale med RAH Fiberbredbånd, som primo 2022 åbner sit fibernet i det vestjyske.

Aftalen sker i tråd med RAH Fiberbredbånds målsætning om at åbne nettet og tilbyde flere internet- og tv-udbydere adgang til sit fibernet, og den nye aftale er derfor et vigtigt skridt i realiseringen af det mål.

Annonce:

“Vi er rigtig glade for at byde Fastspeed velkommen på vores fibernet, så de fleste boliger i RAH Fiberbredbånds område nu har mulighed for at vælge endnu en tjenesteudbyder med et godt tilbud. Vores fibernet kan betragtes som en internet-motorvej, og vi mener, at endnu flere udbydere skal have lov til at køre på den, så vores lokalsamfund får flere valgmuligheder. Som andelsselskab er det væsentligt, at vi på den måde kan være med til at skabe værdi i lokalområdet”, fortæller bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd Jacob Møller i en pressemeddelelse.

RAH Fiberbredbånd og Fastspeed forventer, at husstande og virksomheder kan købe internet fra Fastspeed i løbet af april 2022. RAH Fiberbredbånd har fuldt tryk på at udvikle, implementere og teste den tekniske løsning til netåbningen.

Med den nye aftale kan Fastspeed nu sælge internet til yderligere 24.000 adresser i Vestjylland og er dermed tættere på sit mål om at være tilgængelig på alle fibernet. RAH Fiberbredbånd er den 10. fibernetejer, der giver Fastspeed adgang til at sælge produkter på sit net.

 

Flere valgmuligheder er fremtiden

Aftalen mellem RAH Fiberbredbånd og Fastspeed er indgået via OpenNets uafhængige platform, som gør det nemmere for netejere og tjenesteudbydere at samarbejde. RAH Fiberbredbånd indgik et samarbejde med OpenNet i november 2020 og har herigennem mulighed for at indgå aftaler med de tjenesteudbydere, som også samarbejder med OpenNet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.