Forside CES CES 2022

Jabras sports-øretelefoner i mellemklassen får ANC

-

Den danske eksportsucces har også opgraderet modstandsdygtigheden overfor vand, så du kan svede mere med dem i ørerne.

Som danskere kan vi godt være stolte af Jabra. I en øretelefon-verden domineret af giganter som Apple og Samsung fastholder Jabra en pæn del af markedet, og på markedet for professionelle headsets indtager de ofte førstepladsen foran virksomheder som Plantronics og Sennheiser.

Annonce:

En af Jabras mest populære modeller på forbrugersiden er Elite Active-serien, der er lavet til de fitness- og sportsinteresserede. Her har Jabra typisk satset på en kombination af minimalistisk design og en god pris, frem for at presse så meget ny teknologi ind i øretelefonerne som muligt.

Det gælder både for flagskibsmodellerne og for de lidt billigere modeller, men det er naturligvis klart at flagskibsmodeller som f.eks. Elite 7 Pro og Elite 7 Active får den nyeste teknologi først. De er trods alt i den dyrere ende af Jabras ellers ganske rimelige prisleje.

Af samme grund er det også først nu, med mellemklasse-modellen Elite 4 Active, at Jabra har givet deres billigste sports-øretelefoner aktiv støjreduktion (ANC). Da Elite 3 kom på gaden i efteråret, var der nok en del, der mente, at funktionen manglede. Kalenderen skriver snart 2022.

Håndterer vand bedre

Men snart kan Jabra-fans med de lidt tyndere tegnebøger endelig investere i et sæt, der holder støjen fra ventilatoren i fitnesscenteret (og forhåbentlig også pusten, stønnen, snak og larm fra maskinerne) ude.

Jabra plejer gerne at have nyheder med til CES, men eftersom messen bliver lidt mindre storladen i år på grund af den stigende omikron-smitte, har Jabra valgt at slippe årets nyheder ud lidt tidligere, og det inkluderer altså Elite 4 Active.

Den nytilføjede ANC-feature er i øvrigt ikke den eneste nyhed i Elite 4 Active. Jabra er også lykkedes med at få dem IP57-certificeret, hvor forgængeren kun havde en IP55-certificering. Det gør dem en anelse mere modstandsdygtige overfor vandstænk – og sved.

Jabra Elite 4 Active er kun ude i få lande indtil videre, men Jabra har naturligvis sikret, at de kan fås i firmaets hjemland. De kan erhverves nu for 999 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.