Forside Produkter Mobil

Samsung præsenterer Galaxy Tab A8 med større skærm og højere ydeevne

-

Samsung annoncerer sin nye Galaxy Tab A8, den mest kraftfulde tablet i A-serien til dato. Galaxy Tab A8 byder på en større skærm og højere ydeevne i et tyndt og let design.

” I en verden, hvor fjernarbejde og læring er blevet normen, er tablets blevet en vigtig enhed for mange. De er et perfekt værktøj både derhjemme og på farten. Vi ser, at flere og flere bruger tablets til videoopkald, onlinekurser, spil og streaming, så vi har skabt Galaxy Tab A8 ud fra disse forhold, så den passer til hele familiens behov”, siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Samsung Danmark i en pressemeddelelse.

Annonce:

Galaxy Tab A8 har en 10,5 tommer skærm med tynde skærmkanter og et billedformat på 16:10.

Galaxy Tab A8 yder 10% bedre end sin forgænger. Derudover tilbyder Galaxy Tab A8 flere lagringsmuligheder, som starter fra 32 GB lagring. Hvis den indbyggede lagring ikke er nok, så har Galaxy Tab A8 en microSD-kortlæser, der understøtter op til 1 TB ekstra lagring. Galaxy Tab A8 tilbydes nu også med 3 GB eller 4 GB RAM. Batteriet på 7.040 mAh med understøttelse af op til 15 W opladning.

Galaxy Tab A8 understøtter at du kan køre to apps samtidigt side om side og du kan også tilføje et pop up-vindue med et andet program gennem Multi-Active Window funktionen.

Har du andet Samsung Galaxy-udstyr kan du nemt dele information, tekst, links og billeder med andre Samsung Galaxy-enheder og streame skærmen til et Samsung Smart-tv.

 

Tilgængelighed

Galaxy Tab A8 vil være tilgængelig i Grey, Silver og Pink Gold[9]i Norden fra starten af januar. Prisen bliver fra 2.000 DKK.

 

Specifikationer

Samsung Galaxy Tab A8
Visningsområde 10,5 tommer* 1 920 x 1200 (WUXGA) TFT

*Målt diagonalt som et helt rektangel uden hensyntagen til de afrundede hjørner. Det faktiske visningsområde er mindre på grund af de afrundede hjørner

Styresystem Android 11
Dimensioner 246,8 × 161,9 × 6,9 mm
Vægt Wi-Fi / LTE: 508g
Kamera [Bagkamera] 8MP AF

[Frontkamera] 5MP

Hukommelse* 3 GB RAM med 32 GB intern lagring /

4 GB RAM med 64 GB intern lagring/

microSD** op til 1 TB

*Tilgængeligheden af lagring kan variere afhængigt af marked, model, farve eller operatør. Den faktiske tilgængelighed af lagring kan variere afhængigt af forudinstalleret software og marked, model, filstørrelse og format.

**MicroSD-kort sælges separat

Processor Octa-Core, 2 GHz
Batteri* 7 040 mAh (15 W adaptiv hurtigopladning er understøttet**)

Typisk værdi testet under laboratorieforhold fra tredjepart. Typisk værdi er den estimerede middelværdi givet afvigelsen i batterikapacitet blandt batteriprøverne testet i henhold til IEC 61960-standarden.

** 15W Adaptive Fast Charger sælges separat.

Opkobling LTE*

Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)

Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0

Tilgængeligheden af LTE-modellen varierer afhængigt af markedet og operatøren.

Farve* Grå, Silver, Rosa Guld

* Produktets farvetilgængelighed kan variere afhængigt af marked, region og transportør.

Indgange Typ C USB 2.0, 3.5mm Jack Stik
Sensor Accelerometer, Kompas, Gyro, Lys, Hall Sensor
GPS GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Lyd Fire stereohøjtalere, Dolby Atmos®
Sikkerhed Samsung Knox, Face R-ecognition
Tilbehør* Cover, klar kantbeskyttelse, beskyttende stående omslag

*Tilbehør kan købes separat

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.