Forside Produkter Multirum

Hei Siri: Nu testes tale med HomePod mini i Norge

-

Opdatering: HomePod mini testes på dansk

Annonce:

Apples smarthøjttalere er på vej til Norden, og testes p.t. i både Norge og Sverige. Dette sammen med tale til Apple TV.

I sidste uge kunne vi berette om at smarthøjttaleren fra Apple, HomePod mini, aktuelt blev testet i Sverige.

Flere læsere af Macradion hinsidan havde fortalt til magasinet at der foregik kontrollerede tests af den lille smarthøjttaler – af svenskere på svensk.

Dette efterlod selvfølgelig det åbne spørgsmål, var det kun Sverige eller er HomePod mini på vej til flere lande i Norden, som Norge og Danmark.

Nu bekræftes det at HomePod mini også testes i Norge. Efter at det norske magasin tek.no skrev om de svenske forsøg, så har de fået flere henvendelser fra norske læsere, som fortæller at de lige nu tester på HomePod mini.

Testerne ønsker at være anonyme, for ikke at miste “jobbet” som tester. Men en af testerne fortæller til tek.no at Siri i HomePod mini forstår norsk tale overraskende godt.

“Jeg synes, den forstår overraskende meget. Jeg kan læse på en “custommade” app, hvad den opfanger af tale fra min side”, fortæller testeren.

Testeren fortæller endvidere at deres arbejde handler om at få klargjort HomePod mini til det norske marked, men at de hverken kender til planerne for lancering eller mulige datoer.

De har fået tilsendt en HomePod mini som de skal teste norsk sprog med i 2 måneder. I det forløb er også indlagt enkelt-sessioner af 1-2 timers varighed med mere intensiv testning.

I en tidligere udgave af denne artikel fremgik det også at de testede på Apple TV. Men Apple TV har allerede norsk sprog i Norge. Et Apple TV 4K er i stedet en del af belønningen for assistancen med HomePod mini.

Opdatering: HomePod mini testes på dansk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.