Forside Produkter Lys

Inara og Calla er nye udendørslamper fra Philips Hue

-
Philips Hue Inara

Philips Hue lancerer to nye udendørslamper: Inara og Calla

Den nye Philips Hue Inara væglampe, Calla piedestalen i rustfrit stål og to nye effekter i Philips Hue-appen kan skabe den rette atmosfære, uanset om du hygger med venner på terrassen eller tilbringer en romantisk aften i stuen. Det skriver Signify i en udmelding.

Inara-væglampen fremhæver glødepærens varme lys. Den sorte lampe i vintage-stil har alle de smarte funktioner du kender fra Philips Hue men med et klassisk udtryk. Inaras dæmpbare varme hvide lys tilføjer elegance til terrassen eller verandaen, når du byder gæster velkommen og skaber den rette atmosfære til hyggeligt samvær udendørs.

Annonce:

Udendørssortimentet udvides yderligere med Philips Hue Calla piedestalen i rustfrit stål, som er ideel til at vise vej med lys. Det hvide og farvede lys gør haven indbydende og stemningsfuld og hjælper dig med at finde vej i mørke. Calla er en del af Philips Hue lavvolts-serien, der er let at sætte op og udbygge.

Den skal blot tilsluttes det medfølgende forlængerkabel til dine eksisterende Philips Hue lav-volts-lamper. Så de kan sættes op uden hjælp fra en elektriker.

 

Philips Hue Calla

 

Tilgængelighed

Philips Hue Inara filament væglampe kr. 749,-
Philips Hue Calla piedestal i rustfrit stål kr. 1.049,-

Begge sælges fra 8. februar

 

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Microsoft Surface Pro 8 – En 2-i-1 Windows bærbar med ambitioner.
Næste artikelStemning af stearinlys og pejs på vej til Philips Hue
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.