Forside Produkter Mobil

OnePlus 10 Pro kommer ikke til Danmark med det samme.

-

OnePlus lancerer sin nyeste smartphone OnePlus 10 Pro 5G i Kina – kommer til Europa senere i 2022.

Havde du glædet dig til at snart at kunne købe OnePlus nye flagskib 10 Pro, så bliver du skuffet. OnePlus 10 Pro 5G kommer ikke til Europa med det samme, men sættes kun til salg i Kina fra den 13. januar. Danskerne må vente til senere på året uden OnePlus kan give en præcis dato for hvor længe kunderne skal vente.

Annonce:

Den nye OnePlus 10 Pro er udstyret med anden generation af Hasselblad-kameraet Hasselblad Camera for Mobile, som blev lanceret i 2021. OnePlus har desuden samarbejdet med to Hasselblad Masters-vindere og en Hasselblad-ambassadør for at skabe en endnu mere professionel oplevelse.

Hvert af OnePlus 10 Pro’s tre kameraer på bagsiden – hovedkameraet, telekameraet og ultravidvinkelkameraet – kan optage i fuld 10-bit farvekvalitet. Som følge heraf tager enheden billeder med en 25 pct. større dækning af DCI-P3-farveskalaen og behandler 64 gange flere farver end smartphones, der optager i 8-bit farver.

 

Får Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

OnePlus 10 Pro leverer den hurtigste og mest effektive ydeevne på en OnePlus-telefon nogensinde. Det er muliggjort af Snapdragon 8 Gen 1-mobilplatformen med en 7th Gen Qualcomm AI Engine, der er fire gange hurtigere end sin forgænger, og en opdateret Qualcomm Adreno GPU, der er 25 pct. mere effektiv end sin forgænger.

Oven i det får OnePlus 10 Pro 5G også en ny generation 120Hz skærm som dynamisk kan skifte opdaterings-hastighed fra 1 – 120Hz.

Oven i det er OnePlus 10 Pro udrustet med 80W SuperVOOC Flash Charge, der kan lade 5.000 mAh-batteriet fra 1-100 pct. på blot 32 minutter. OnePlus 10 Pro understøtter også 50W AirVOOC Wireless Flash Charge med 50W, der tager enheden fra 1-100 pct. på 47 minutter. Der medfølger en 80W USB-C oplader og et tilhørende USB-C-kabel i æsken til OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro’s kamerasystem har også et nyt ultravidvinkel-kamera, der tilbyder en synsvinkel på 150°. Som standard tager OnePlus 10 Pro’s ultravidvinkel-kamera billeder med en synsvinkel på 110°, komplet med forvrængningskorrigering, der er baseret på AI. Desuden er kameraet udstyret med en ny Fisheye-tilstand, som giver dig mulighed for at tage billeder i et helt nyt perspektiv.  Både OnePlus 10 Pro’s 150°- og Fisheye-tilstand er tilgængelige via en dedikeret fane i kamera-appen.

 

Pris og levering

Som tidligere skrevet har OnePlus hverken pris eller levering i Danmark klar endnu.

 

Galleri

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.