Forside Detail

Power varsler prisstigninger, men afventer Elgiganten

-
Foto: PR

Priserne på elektronik kan få et markant nøk op i Danmark, lyder der fra Power-chef, som dog gerne ser Elgiganten tage det første skridt.

Stigende priser på elektronik. Stigende priser på fragt. Stigende priser på energi. Der er nok af grunde at tage af, til at lade priserne på elektronikprodukter stige i Danmark.

Nu forlyder det fra Power-kæden at de ikke længere kan holde priserne i ro, og at prisstigninger er uundgåelige. Det fortæller Power-direktør, Jesper Boysen, til Finans.

Annonce:

“Der er mange ting at tage højde for lige nu. Det bliver svært at undgå prisstigninger”, fortæller Jesper Boysen til Finans.

Oveni de stigende udgifter til energi-forbruget i butikkerne, så har Powers store leverandører allerede varslet prisstigninger på mellem 15% og 30%.

Oveni dette kommer fragten, hvor det at hente egne mærker hjem fra østen er steget med en faktor 10 siden før corona.

“Det er efterhånden ikke ligegyldige tal. Men det gælder alle det her. Omkostningerne kører rent ind på bundlinjen”, fortæller Jesper Boysen til Finans.

Selvom Power A/S for første gang havde overskud i 2020, så advarer Jesper Boysen om at situationen nu er en anden, men at de afventer Elgigantens træk.

“Elgiganten er markedsleder, og vi kan ikke være de første, der sætter priserne op. Vi kan ikke begynde at belaste kunder med de stigende omkostninger, hvis konkurrenterne gør det modsatte. Men lige såvel som fødevarebranchen har meldt prisstigninger, så kommer det også til os”, lyder det fra Jesper Boysen til Finans, og slutter:

“Der er mange ting at tage højde for lige nu. Det bliver svært at undgå prisstigninger”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.