Forside Nyheder

Rygte: Kommende Apple-skærme får halveret prisen

-

Apple vil tilsyneladende gerne udvide markedet for sine skærme, så de ikke kun er til folk med store pengepunge eller plads i firmabudgettet.

Der er ingen tvivl om at Apples Pro Display XDR-skærme ser godt ud. Det gælder både designet, der pynter på skrivebordet, og selve skærmens kvalitet, der ifølge masser af Apple-dedikerede kreative professionelle lever op til ”Pro”-navnet.

Men det er kvaliteter, du får lov at betale nærmest komisk mange penge for. Prisen starter ved næsten 43.000 kroner for en 6K-skærm i 32 tommer. Skal du have nanoteksturglas, kommer prisen op i nærved 50.000 kroner.

Annonce:

Og så har du ikke engang betalt for foden endnu. Hvis du ikke har planer om at hænge skærmen op på en væg, men vil have den stående på en officiel Apple-fod, så skal du til lommen igen. Der skal hives næsten 8.700 kroner yderligere ud af bankkontoen, blot for at få skærmen hægtet op på et stykket bøjet metal.

Til den pris er det naturligvis kun de professionelle, der kan putte skærmen ind i firmabudgettet eller trække den fra i skat, der udgør kundemålgruppen. Men nu vil Apple tilsyneladende udvide denne målgruppe.

Halv pris

Ifølge Bloombergs Mark Gurman, der har en af de bedste historikker, når det gælder Apple-profetier, kommer prisen på Apple-skærmene snart til at falde. Og det er ikke en lille rabat, der bliver tale om.

Gurman forudsiger i sit nyhedsbrev til Bloomberg-læserne, at Apple er på vej med en skærm, der kommer til at koste det halve af den nuværende Pro Display XDR-model. Der vil altså stadig være tale om en monitor i den dyre ende med en pris startende ved omkring 26-27.000 kroner, hvis man skal have en fod med.

Men det er måske i højere grad en pris, både professionelle Apple-brugere og det store semiprofessionelle marked kan være med på. Gurman skriver, at han ”håber på” en lancering af skærmen i år. Med andre ord er lanceringstidspunktet næppe rodfæstet i de samme meldinger fra Gurmans kilder i produktionsmiljøet som nyheden om prisen.

Apple skulle ifølge 9to5Mac også være i gang med at udvikle nogle mindre skærme i 24” og 27”. Vi har tidligere skrevet om, hvordan disse tilsyneladende kommer til at have iPhone-chips ombord og derfor være i stand til at udføre opgaver, konkurrenterne ikke nødvendigvis kan være med på.

Annonce:
Forrige artikelSamsungs nye øko-fjernbetjening henter strøm fra hjemmets WiFi
Næste artikelHer er Samsung Galaxy S21 FE 5G – Billeder og dansk pris
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.