Forside Nyheder

Disney+ rykker ind i Bland Selv hos YouSee og i Telmore Play

-

YouSee og Telmore udvider deres streamingtilbud med tjenesten Disney+

Nuuday og The Walt Disney Company Nordic løfter sløret for et nyt samarbejde, der fra marts giver YouSees tv-kunder, som består af godt og vel en million husstande, og Telmores 750.000 mobilkunder mulighed for at vælge Disney+ som en del af deres abonnement. Det skriver Nuuday i en udmelding.

Annonce:

“Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde Disney+ til YouSee og Telmores mange kunder og give dem nem adgang til tusindvis af film og serier fra Disneys verdensklassestudier. Vi har længe samarbejdet med Nuuday, og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med dem gennem disse helt nye tilbud til kunderne”, fortæller Hans van Rijn, SVP og Country Manager, The Walt Disney Company Nordic and Baltic.

Med Disney+ som en del af Bland Selv kan YouSee nu tilbyde danskerne adgang til de fem største streamingtjenester i Danmark – Netflix, TV 2 Play, Viaplay, Disney+ og HBO Max.

“Langt størstedelen af os ser både tv- og streaming i løbet af en uge. Med Bland Selv får man som kunde mulighed for at gøre netop dette på en nem og intuitiv måde. Tilføjelsen af Disney+ i Bland Selv er en klar styrkelse af vores tilbud, og vi glæder os til – som de første i Danmark – at kunne give vores kunder adgang til store titler som Turning Red, The Mandalorian og The King’s Man”, fortæller Christian Morgan, CEO hos YouSee.

Hos Telmore bliver Disney+ en del af deres Telmore Play, hvor forskellige tjenester samles under ét abonnement sammen med mobil.

 

Tilgængelighed

YouSee Bland Selv og Telmore Play kunder kan tilvælge Disney+ som del af deres abonnement fra marts måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.