Forside Detail

Elgiganten åbner nyt varehus i Hillerød

-
Foto: Elgiganten / Facebook

Nordsjælland får et nyt elektronik-varehus når Elgiganten slår dørene op fredag.

Elgiganten åbner nyt varehus i Hillerød, og dermed får nordsjællænderne en ny elektronik-butik at gå på opdagelse i.

Der bliver dog ikke tale om længere vej til indkøb, for det nye varehus ligger lige overfor det gamle.

Annonce:

“Vi har været glade for vores placering i Hillerød men har de sidste par år ledt efter en ny lokation, hvor vi kunne give byen et splinternyt, moderne og tidssvarende Elgiganten varehus. Derfor er vi selvsagt glade for, at vi nu åbner lige på den anden side vejen”, fortæller Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, i en udmelding.

Varehuset i Hillerød er på 2.000 m2 og bygger på Elgigantens nyeste koncept indenfor butiksindretning herunder en gaming-afdeling med at det nyeste indenfor streaming og gaming, en køkkenafdeling med masser af inspiration til hjemmet samt egen Apple-shop med dedikeret Apple-personale.

“Det bliver en festlig weekend med et hav af gode tilbud og masser af dygtige medarbejdere, der står klar til at byde vores kunder indenfor. Vi glæder os alle sammen virkelig meget. Vi serverer croissanter og kaffe til de morgenfriske, og i løbet af dagen vil der være underholdning i form af både musik, konkurrencer og præmier”, fortæller Martin Ferdinand, varehuschef i Hillerød.

 

Tid og sted

Den ny Elgiganten i Hillerød åbner fredag den 25. februar kl. 07.00

Adresse: Slangerupgade 56b, 3400 Hillerød

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.