Forside Baggrund

Her er Samsungs nye flagskibe: Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra

-

Samsung præsenterer året nye flagship smartphones: Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra

Den nye Samsung Galaxy S-serie, som ikke overraskende har fået nummeret S22, består ligesom tidligere af tre smartphones i det segment Samsungs kalder ultimativ premium.

Annonce:

De tre nye hedder Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra.

Sammenlignet med sidste års S21-serie, så byder S22 og S22+ på højere lysstyrke, mere kraft, længere batteritid samt et smartere kamera end nogen af sine forgængere.

Den tredje model Galaxy S22 Ultra tilbyder samme, plus lidt mere.

 

Samsung Galaxy S22

 

Bedre kamera til dag og nat

Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra er designet til at levere kameraoplevelser på højt niveau. Med Galaxy S22-seriens nye nat-funktioner (Nightography), med 23 % større pixels og Adaptive Pixel-teknologi, leverer kameraet forbedret kvalitet.

Det er designet til at lukke mere lys ind, vise flere detaljer og fange farver, der får motiver til at skille sig ud – selv i mørket.

Både Galaxy S22 og S22+ er bygget omkring et tripple kamera med 50 Mpixel hovedkamera, 10 MP teleobjektiv og 12 MP ultra-vidvinkelobjektiv.

Samsung Galaxy S22 Ultra er bygget omkring et quad kamera med 108 Mpixel hovedkamera, 12 Mpixel ultra-vidvinkelkamera og et dobbelt sæt 10 Mpixel telefoto-kamera – udstyret med Samsungs hidtil største pixelsensorer.

Det gør det muligt for kameralinserne at fange mere lys og flere detaljer i videoklip. Derudover hjælper S22 Ultras avancerede Super Clear Glass-objektiv med at undgå lysrefleksioner ved optagelser i mørke.

Dette krydres med nye AI-funktioner såsom portrættilstand og andre funktioner som hjælper til at tage gode fotos. Dette bl.a. med AI Stereo Depth Map som kan hjælpe på skarphed og dybde ved portrætter, også portrætter af dyr hvor pelsen fremhæves uden at gå i et med baggrunden.

Der er mulighed for manuelt at indstille ISO, lukkehastighed og hvidballance.

 

Samsung Galaxy S22 Ultra i grøn farve

 

Kraft og ydeevne

S22-serien er ifølge Samsung bygget med robuste batterier og Galaxy S22+ og S22 Ultra tilbyder op til 45W hurtig-opladning.

Alle enheder er udstyret med en dynamisk AMOLED 2X skærm, designet til især spil og videovisning.

Galaxy S22 har en 6,1″ skærm, mens S22+ er 6,6″ S22 Ultras er 6,8″.

Der er ‘Vision booster’-teknologi, der automatisk tilpasser skærmen til omliggende belysning. S22 har en peak lysstyrke på op til 1.300 nits, mens S22+ og S22 Ultra har en peak på 1.750 nits.

 

 

Indbygget S-pen

Den nye S22-serie smartphones tager over efter Note-serien, og kommer med indbygget S-Pen for første gang.

Det er en ny model S-pen, forbedret 70% på latency (forsinkelse) og det vil ifølge Samsung opleves som mere naturligt når der tegnes og skrives på skærmen.

Designet på telefonerne er en tynd og symmetrisk metalramme det stærke ‘Armour Aluminium’ udenom et luksus glas af typen Corning Gorilla Glass Victus.

Både Samsung Galaxy S22 og S22+ fås i farverne Phantom Black, Phantom White, Green og Pink.

 

Samsung Galaxy S22 Ultra i Burgundy farve

 

Sikkerhed med Knox Vault

Galaxy S22-serien er sikret af Samsungs Knox Vault-sikkerhedsplatform, som inkluderer en sikker processor og hukommelse, der beskytter følsomme data – fx dine adgangskoder, biometri eller Blockchain-nøgler fra telefonens hovedoperativsystem.

Et privatlivspanel og en indikator for brugergrænsefladen gør det nemt at se, hvilke apps der har adgang til dine data og dit kamera, så du kan beslutte, om du vil give eller nægte adgang til hver enkelt app.

Galaxy S22-serien introducerer også adskillige nye sikkerhedsfunktioner, herunder ARMmicro-arkitektur, der reducerer risikoen for cyberangreb rettet mod operativsystemet og hukommelse.

 

 

Samsung lover opdateringer

Hele Galaxy S22-serien vil blive understøttet af op til fire generationer af Android OS-opgraderinger.

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S22 koster:

  • 128 GB kr. 6.699,-
  • 256 GB kr. 7.099,-

Samsung Galaxy S22+ koster:

  • 128 GB kr. 8.299,-
  • 256 GB kr. 8.699,-

Samsung Galaxy S22 Ultra koster:

  • 128 GB kr. 9.899,-
  • 256 GB kr. 10.699,-
  • 512 GB kr. 11.499,-
  • 1 TB kr. 12.799,-

Kan forudbestilles i perioden 9-24. februar, og som tak for forudbestillingen følger her et par sorte Galaxy Buds Pro med uden merpris (værdi ca. kr. 1.770,-)

 

Specifikationer

De nordiske specifikationer på S22-serien kan ses her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.