Forside Nyheder

Lander Daredevil og alle de andre på Disney+ 16. marts?

-

Det gør de i Nordamerika, så måske er denne dato værd at holde øje med for danske Disney+-abonnenter.

Vi skrev om det her på siderne, da Disney startede sin egen streamingtjeneste og der opstod en vis undren over, hvad der så skulle ske med alle Marvel-serierne på Netflix. Disney ejer som bekendt Marvel, og annoncerede hurtigt en række MCU-baserede liveaction-serier.

Siden kom så udmeldingen fra Netflix om at den netop forgangne weekend ville være sidste chance for at se Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist i deres egne serier, samt serien, hvor de alle arbejder sammen, ’The Defenders’. Og så naturligvis også The Punisher, der også har berøring med dem alle.

Annonce:

Nu, hvor disse serier er borte, venter vi på endelig bekræftelse om, hvor seriernes nye hjem befinder sig, hvis de da ikke bare forsvinder ud i den blå luft. Det sidste er risikoen netop blevet lidt mindre for.

Overflytning i USA 16. marts

Først og fremmest dukkede skurken Wilson ”Kingpin” Fisk, op i MCU/Disney+-serien ’Hawkeye’ for nylig. Han blev (som altid, ganske glimrende) spillet af Vincent D’Onofrio, der også spillede rollen på Netflix.

Men nu er der så kommet en endnu større indikation af, at superheltene, der tidligere havde hjemme på Netflix, nu snart dukker op på Disney+. Måske sker det endda også i Danmark, selv om vi endnu ikke har fået bekræftelse herpå.

Det er nemlig netop blevet offentliggjort, at de seks serier, der kørte på Netflix og er nævnt ovenfor, bliver tilgængelige på Disney+ fra 16. marts i USA og Canada. Om det også bliver på denne dato, vi ser dem på Disney+ i Danmark og resten af Europa, ved vi endnu ikke.

Leder op til ’Moon Knight’-premiere

Årsagen til tvivlen synes at ligge i at de tidligere Netflix-serier er noget mørkere og mere voksne i deres indhold end resten af MCU-indholdet på Disney+. I USA vælger Disney som regel at lægge det mere voksen-orienteret indhold over på streamingtjenesten Hulu, hvor det i Europa bliver lagt ind under STAR-hubben Disney+.

Sådan annonceres de nye serier i USA og Canada (Foto: Disney+)

Men det ville jo betyde, at al Marvel-indholdet ikke kommer til at ligge samme sted. I stedet har Disney meldt ud, at samtlige brugere i Nordamerika bliver bedt om at sætte nye børnesikrings-indstillinger på Disney+-app’en efter 16. marts.

16. marts rykker ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’-serien, der er tæt sammenvævet med Avengers-filmene og det øvrige MCU også ind på Disney+, og kun to uger senere er der premiere på den næste liveaction-serie fra Marvel og Disney+: ’Moon Knight’, hvor Oscar Isaac spiller titelrollen.

Vi følger naturligvis udviklingen og melder ud med det samme, hvis vi hører noget om, hvordan tingene kommer til at forholde sig på danske skærme.

Annonce:
Forrige artikelSonos klar med en billigere Roam SL
Næste artikelTelia vil tilbyde sine kunder TV2 Play til billigere priser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.