Forside Nyheder

LG er igen verdens førende på tv-displays pga. OLED

-
Foto: recordere.dk

Salget af OLED displays til tv-skærme gav LG Display førerpositionen i fjerde kvartal 2021

LG Display genvandt sin 1. plads på det globale marked for tv-skærme i fjerde kvartal af 2021. Dette på baggrund af et stærkt salg af OLED-paneler. Det skriver avisen Business Korea.

For 4. kvartal 2021 stod LGs display-selskab for en andel på 23,8% af verdensmarkedet for tv-displays, foran kinesiske BOE som havde 20,6%

Annonce:

Det er dog ikke første gang at LG Display tager førstepladsen. Det samme skete i 4. kvartal 2020, en plads som de beholdt indtil 3. kvartal 2021, men nu har erobret tilbage.

Det er især highend tv baseret op OLED teknologi som trækker salget op. For første gang oversteg salget af OLED-paneler til tv-skærme 2 millioner enheder indenfor et kvartal.

Indtægterne fulgte med op. I forhold til samme kvartal året før, der tjente Lg Display 28% mere på OLED tv-paneler sammenlignet med året før. Samlet tjente de 1,45 milliarder dollars på OLED tv-paneler for hele 2021, svarende til knap 10 milliarder kroner med dagens kurs.

Det årlige salg af OLED-tv-paneler steg med 65% på årsbasis til 7,4 millioner enheder i 2021.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.