Forside Produkter Mobil

Samsung lancerer ny Galaxy A13 til under 1.500 DKK.

-

Nu lancerer Samsung endnu en mobil med stor skærm, godt kamera og høj ydelse til en fordelagtig pris. Den nye model hedder Galaxy A13

Galaxy A13 er udrustet med en 6,6” Infinity-V-skærm, der har 60Hz opdateringsfrekvens. Mobilens kamerasæt består af tre kameraer med smart billedbehandling. Samsung Galaxy A13 kommer derudover med et 5000mAh-batteri, som giver en batterilevetid på op til to døgn.

Annonce:

“Vi ved, at skærm, kamera og batterilevetid er noget af det vigtigste for forbrugerne – uanset hvor mange penge, man gerne vil bruge på en telefon. Galaxy A13 er et godt eksempel på, hvordan vi konstant arbejder på at gøre vores teknologiske landvindinger på disse områder tilgængelige for alle,” siger Claus Holm, landechef ved Samsung Danmark.

 

Pris og tilgængelighed

Galaxy A13 findes i farverne Black, White, og Blue og er tilgængelige hos udvalgte forhandlere og på samsung.com. Galaxy A13 har en vejledende pris fra DKK 1.499.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.