Forside Produkter Mobil

Samsung lancerer to 5G telefoner i deres Galaxy A familie

-

Samsung er klar med to lavpris-modeller i deres Galaxy A familie med 5G. De to modeller hedder A53 5G og A33 5G.

I dag præsenteres Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G. Den nye Galaxy A-serie byder på en helt ny processor i kombination med Galaxys AI-kamera, en stor og fleksibel skærm, op til to dages batteritid og for 5G-forbindelse.

Annonce:

“Alle fortjener muligheden for at opleve de fordele, som mobilteknologi kan have i vores liv. Med vores seneste lancering af Galaxy A-serien er det nemmere end nogensinde at opleve Samsung Galaxys innovative mobiloplevelse til en fordelagtig pris,” siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark i en pressemeddelelse til recordere.dk.

 

Godt kamera i begge modeller

Uanset om du skaber indhold eller deler det med venner, så tilbyder Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G en avanceret kameraoplevelse med mange af de kraftfulde funktioner fra Galaxy S-serien. Galaxy A53 5G’s firekamerasystem har et 64MP OIS-kamera med VDIS-teknologi, der hjælper dig med at tage skarpe billeder. Galaxy A53 5G kommer også med et 32 MP frontkamera i høj opløsning til tydelige selfies og videoopkaldsoplevelser.

Den nye Galaxy A-series kamera drives af en helt ny 5nm processor, der ved hjælp af AI får hvert billede til at se fantastisk ud – selv i tilfælde med lav belysning. Forbedret nattilstand kombinerer op til 12 billeder samtidigt, så natbilleder bliver lysere og med mindre støj. Når brugeren optager video i miljøer med lavt lys, justeres Galaxy A-seriens billedhastighed (framerate) automatisk for at skabe lyse, klare videoer.

Den forbedrede portrættilstand fanger både dybde og motivkonturer mere præcist takket være dobbeltkameraer og kraftfuld AI. Med den sjove tilstand kan øjeblikke foreviges med legende filtre og effekter, der nu også fungerer med det ultravide kameraobjektiv. Photo Remaster puster nyt liv i gamle og lavopløselige billeder, og Object Eraser fjerner uønskede elementer fra billeder – for eksempel ’fotobombere’.

 

AMOLD skærme på begge modeller

Samsung Galaxy A53 5G’s 6,5” Super AMOLED skærm har en opdateringshastighed på 120 Hz, mens Galaxy A33 5G har en 6,4” Super AMOLED skærm og opdateringshastighed på 90 Hz. Derudover er den nye Galaxy A-serie nu udstyret med op til to dages batterilevetid og 25W Super Fast Charging.

 

Pris og levering

Galaxy A-serien vil være tilgængelig på udvalgte markeder i april, og Galaxy A53 5G fås i to hukommelsesstørrelser, 128GB og 256GB.

  • Galaxy A33 5G vejledende salgspris fra DKK 2.799.
  • Galaxy A53 5G vejledende salgspris fra DKK 3.399.
Annonce:
Forrige artikelNetflix tester ekstra betaling for deling af abonnement
Næste artikelSamsungs første QD-OLED TV er på trapperne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.