Forside Nyheder

Tech-produktion i Kina sat på stand-by

-
En smartphones testes på en fabrik i Shenzhen, Kina. Foto: Shutterstock.com

Tech-leverandører i Kina er gået i lockdown, og det rammer Apple, Google m.fl.

Først var det Shanghai der lukkede ned som følge af en stigende smitte med corona i Kina, og nu er det millionbyen Shenzhen som lukker ned. Det skriver Nikkei.

I Shenzhen ligger en del af verdens elektronikfabrikker. Nu er alle ikke-nødvendige virksomheder stoppet, og hvor vigtig man ellers mener at elektronikprodukter kan være, så er tech-fabrikkerne lukket nu, og skal holde produktionen i stand-by foreløbig i en uge frem til 20. marts.

Annonce:

Dette omfatter bl.a. Foxconns næststørste fabrik. Foxconn er leverandør til Apple, Amazon og Google m.fl. Det er også i Shenzhen at tech-selskaber som Huawei, Oppo og TCL har hjemme.

Foxconns datterselskab General Interface Solution er også lukket ned. De producerer bl.a. berøringspaneler til Apple og Samsung.

Taiwans største producent af printkort, Unimicron, der er en vigtig leverandør til Apple, Intel og Nvidia, er også lukket ned.

Den største iPhone-fabrik er dog ikke direkte berørt, da den ligger i Zhengzhou i Henan-provinsen, som ikke er i lockdown.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Meeting Owl Pro – Genialt 360 graders mødekamera
Næste artikelDiscovery+ og HBO MAX smelter sammen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.