TRAILER: Se traileren til Obi-Wan Kenobi, der kommer på Disney+ i maj

-

Disney+ er klar til endnu en mini-serie i deres Star Wars univers. Det bliver Obi-Wan Kenobi vi nu skal følge

Historien begynder 10 år efter de dramatiske begivenheder i “Star Wars: Revenge of the Sith”, hvor Obi-Wan Kenobi stod over for sit største nederlag – hans bedste ven og Jedi-lærling Anakin Skywalker, der blev til den mørke side som den onde Sith-herre Darth Vader.

I serien spiller Ewan McGregor, der gentager sin rolle som den ikoniske Jedimester, og Hayden Christensen vender også tilbage i rollen som Darth Vader. Med i rollelisten er Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell og Benny Safdie.

Annonce:

“Obi-Wan Kenobi” er instrueret af Deborah Chow og er executive-produceret af Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor og Joby Harold.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.