Forside Nyheder

TV 2 Play runder 900.000 abonnenter

-

TV 2 PLAY rundede i fjerde kvartal 2021 900.000 abonnenter

TV 2 PLAY rundede i fjerde kvartal 2021 900.000 abonnenter, og dermed er streamingtjenesten godt på vej mod TV 2s mål om 1,3 mio. abonnenter i 2025. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

“2021 var på mange måder et hårdt år for hele organisationen TV 2. Derfor er jeg ekstra stolt over, at vi har formået at eksekvere så disciplineret og så hurtigt på vores strategi og drevet en flot udvikling af TV 2 PLAY med vækst i egen kundebase”, fortæller TV 2s kommercielle og digitale direktør, Stig Møller Christensen, og fortsætter:

“Vores aktivering og forbruget hos vores kundebase er på all-time high-niveauer, og det har givet os en kernesund abonnementsbase med høj loyalitet. Samtidig fungerer vores distributionspartnerskaber med telcos og tv-distributører efter hensigten og bidrager også til væksten”.

I 2021 har TV 2 PLAY også foldet Hollywood-tilbuddet fra Paramount+ ud som tilkøbstjeneste, og den værditilførsel tegner foreløbigt rigtig godt.

Men der skal heller ikke spares på kræfterne i 2022.

“Konkurrencen i streamingmarkedet er intensiveret, og vi gør alt, hvad vi kan, for at bevare vores gennemslagskraft med en sund, voksende forretning og ikke mindst vores publicistiske styrkeposition, hvor vi vil blive ved med at være danskernes foretrukne leverandør af kvalitetsindhold og public service”, fortæller Stig Møller Christensen, og fortsætter:

“I 2022 vil vi fortsat investere massivt i produktudvikling og nye sportsrettigheder, og vi glæder os til at folde bl.a. Tour de France Grand Depart i København, fodboldlandsholdets hjemkomst og VM i fodbold ud i løbet af året”.

De første resultater fra analyseinstituttet Nielsen Denmarks nye undersøgelse af streamingforbruget i danske hjem, viser at TV 2 PLAY som betalingstjeneste er næsten lige så stor på sening som DRTV, der er frit tilgængelig for alle. Samtidig har TV 2 PLAY op imod 50% mere sening end de kommercielle tv-konkurrenter Viaplay og Discovery+ tilsammen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.