Forside Nyheder

Gratis FIFA+ vil streame 40.000 fodboldkampe om året

-

FIFA+ vil levere livekampe fra nationale ligaer fra hele verden, kampstatistik, det største arkiv i international fodbold, originalt indhold af høj kvalitet mm.

FIFA lancerer nu deres egen streamingtjeneste: FIFA+

Annonce:

De starter blødt, men når tjenesten er kommet helt på plads her sidst på året, så vil den streame 40.000 fodboldkampe om året, fordelt på 29.000 herrekampe og 11.000 kvindekampe. Det skriver FIFA i en udmelding.

Dette krydres med egenproduktioner om fodbold kaldet FIFA+ Originals. De første programmer i den kategori vil bl.a. indeholde Ronaldinho, Dani Alves, Ronaldo Nazário, Romelu Lukaku, Lucy Bronze og Carli Lloyd.

FIFA kalder FIFA+ for en digital platform i verdensklasse, der er skabt for at skabe en dybere forbindelse mellem fodboldfans over hele verden og det spil, de elsker.

Og så er streamingtjenesten gratis at bruge. Indholdet betales af reklamer.

“FIFA+ er det næste skridt i vores vision om at gøre fodbold virkelig globalt og inkluderende, og det understøtter FIFA’s kerneopgave om at udvide og udvikle fodbold globalt”, fortæller FIFA-præsident Gianni Infantino, og fortsætter

“Dette projekt repræsenterer et kulturelt skift i den måde, hvorpå forskellige typer fodboldfans ønsker at komme i kontakt med og udforske det globale spil, og det har været en grundlæggende del af min Vision 2020-2023. Det vil fremskynde demokratiseringen af fodbold, og vi er glade for at dele det med fans”.

 

 

Her ved lanceringen vil man kunne se 1.400 fodboldkampe live om måneden og det tal vil så løbende vokse gennem 2022.

FIFA+ vil tilbyde live-dækning fra Europas bedste ligaer og krydre det med kampe fra hele verden indenfor herre-, kvinde- og ungdomsfodbold.

Der vil også være adgang til et arkiv over alle VM-kampe fra FIFA World Cup og FIFA Women’s World Cup. Et arkiv som strækker sig helt tilbage til 1950’erne.

Man vil også kunne dykke ned i omfattende fodbolddata på tværs af 400 herre- og 65 damekonkurrencer, og der vil komme daglige nyheder fra fodboldens verden.

I løbet af året vil brugere af FIFA+ også kunne nyde godt af interaktive spil, herunder afstemninger, quizzer, fantasispil og forudsigelser.

Her ved lanceringen er FIFA+ tilgængelig på alle web- og mobilenheder og snart også på en række af tv-enheder. Det vil være tilgængeligt i fem sprogudgaver (engelsk, fransk, tysk, portugisisk og spansk), med yderligere seks sprog som følger i juni 2022.

 

Pris og tilgængelighed

FIFA+ er gratis (betalt af reklamer)

Find tjenesten her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.