Forside Produkter Computere

Logitech klar med billig ergonomisk mus

-

I dag løfter Logitech sløret for Lift Vertical Ergonomic-musen, en trådløs mus designet til daglig komfort ved skrivebordet.

Det naturligt formede design passer til små til mellemstore hænder og kommer i tre smukke farver: rosa, råhvid og grafit. Grafitfarven er også tilgængelig i en venstrehåndsversion i Nordamerika og Europa.

Annonce:

“Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske forretningsenhed hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet”.

Lift er den seneste tilføjelse til Logitechs Ergo-serie og fastholder virksomhedens fokus på menneskers velvære og videnskabsdrevne tilgang til produktdesign. Lift Vertical Ergonomic-musen er omhyggeligt blevet udformet med udgangspunkt i brugertests og har været igennem Logitechs Ergo-Lab, som er godkendt af førende institutioner med fokus på ergonomi.

Denne mus er udformet i et kompakt design for at kunne levere komfort ved skrivebordet. Lifts bløde gummigreb og støtte til tommelfingeren gør musen behagelig at bruge i flere timer ad gangen. Du kan forbinde Lift trådløst til Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-systemer via Bluetooth Low Energy eller Logi Bolt USB-modtageren. Med Logitech Flow kan du ubesværet administrere arbejdsforløb på tværs af op til tre multi-OS-enheder.

 

Pris og tilgængelighed

Lift Vertical Ergonomic-musen vil være tilgængelig i april 2022 på Logitech.com og hos udvalgte forhandlere. Den vejledende udsalgspris for Lift Vertical Ergonomic-musen er DKK 599,-.

Annonce:
Forrige artikelBang & Olufsen lancerer nye in-ear høretelefoner
Næste artikelVolvo Cars investerer i lynhurtig batteri og oplader startup.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.