Forside Indhold og distribution Film

Netflix snupper dansk film: Premiere på streaming fremfor biograf

-
Foto: SF Film / PR

Den danske film Toscana, med Anders Matthesen og sangeren Christopher, kommer eksklusivt på Netflix

Det er ikke første gang at en streamingtjeneste køber en film som oprindelig var tiltænkt almindelig distribution, med biografer, udlejning, streaming, tv osv. og i forbindelse med corona pandemien er der flere eksempler.

Men nu sker det også for en dansk film, for første gang. Netflix har købt filmen Toscana for at udgive den som en Netflix Original – altså en film eksklusivt på streamingtjenesten. Det skriver Soundvenue.

Annonce:

Toscana er et feelgood-drama og på rollelisten møder vi navne som Anders Matthesen, sangeren Christopher, Lærke Winther, Ghita Nørby, Karoline Brygmann, Sebastian Jessen og Christiana Dell’Anna. Instruktør er Mehdi Avaz.

Anders Matthesen spiller en kok som skal sælge sin fars forretning i Toscana. Her møder han en italiensk kvinde, som får ham til at se sit liv i et nyt lys.

På kino.dk står Toscana fortsat til at få premiere i biograferne d. 8. december i år. Men nu kommer den i stedet på Netflix, med premiere d. 18. maj.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.