Forside Nyheder

Sidste sæson af ’Star Trek: Picard’ genforener TNG-holdet

-
Kerneholdet fra ‘Star Trek: The Next Generation’, der angiveligt genforenes i tredje og sidste sæson af ‘Star Trek: Picard’…dog i ældre versioner og i visse tilfælde som helt andre karakterer (Foto: CBS/Paramount)

Fans af ’Star Trek: The Next Generation’ kan begynde at forberede sig på mange flere gensyn i sæson 3, der samtidig lukker ‘Picard’-serien.

Hvis du har fulgt med i de to sæsoner, der foreløbig er blevet tilgængelige i ’Star Trek: Picard’, vil du vide, at serien allerede har budt på en række gensyn med karakterer og skuespillere fra ’Star Trek: The Next Generation’.

Men når sæson 3 får premiere, kan der forventes endnu flere af den slags gæsteoptrædener. Det har executive producer Terry Matalas meldt ud i forbindelse med annonceringen af sæson 3, der samtidig bliver seriens sidste.

Annonce:

”Det er meget passende, at Jean-Luc Picards historie slutter med en salut til begyndelsen, i selskab med hans nærmeste og mest loyale venner fra USS Enterprise’s besætning”, siger Terry Matalas om den kommende tredje sæson.

Matalas lover samtidig, at der bliver tale om et ”sidste, højspændt, rumskibs-drevet eventyr” i sæsonen. Der skulle altså være en chance for at man kan sige farvel til Admiral Picard med højlydt fanfare, hvis man er fan.

Gensyn med forandringer

Det er dog naturligvis altid trist at skulle sige farvel til en kendt og elsket figur som Jean-Luc Picard, der næppe får en chance mere på skærmen efter serien. Figuren er allerede i løbet af de to sæsoner blevet slået ihjel og genoplivet to gange (og muligvis flere, ovenstående journalist er kun lige startet med at se sæson 2, så ingen spoilere i kommentarsporet, tak).

Patrick Stewart er i god form, selv om han er 81 år gammel, men der er trods alt nok grænser for, hvad han gider stå model til. Man kan naturligvis forestille sig, at folkene bag ’Star Trek’ begynder at fortælle historier fra Picards ungdom med en yngre skuespiller i rollen…men det bliver ikke som vi kender ham.

Sådan så det ud i første sæson af ‘Star Trek: Picard’, da William Riker, Deanna Troi og Jean-Luc Picard blev genforenet (Foto: CBS).

Den kommende genforening af det meste af holdet fra ’Star Trek: The Next Generation’ bliver formentlig både nostalgisk, rørende og lidt af en blandet landhandel. Da Brent Spiner (der spillede Data i TNG) kom tilbage var det både i form af flashbacks og i rollen som Altan Soong, en af efterkommerne af Datas skabere. Spiner har netop spillet Datas skaber tidligere i TNG.

Ingen Wil Wheaton

Ud over Spiner har Jonathan Frakes (William Riker) og Marina Sirtis (Deanna Troi) allerede gæsteoptrådt i ’Picard’. Fra TNGs kernehold mangler således Levar Burton (Geordi La Forge), Gates McFadden (Dr. Beverly Crusher) og Michael Dorn (Worf), og de har alle sagt ja til at dukke op i sæson 3 af ’Picard’.

Der er dog ikke blevet plads til Diana Muldaur i rollen som Dr. Katherine Pulaski, der erstattede Dr. Beverly Crusher i en enkelt sæson af ’Star Trek: The Next Generation’. Og der er allerede fans på sociale medier, der er sure over, at en af nørdmiljøets yndlingsskuespillere, Wil Wheaton ikke vender tilbage.

Han spillede ellers Beverly Crushers søn Wesley i omtrent halvdelen af alle TNG-afsnittene. Wheaton har i sin vanlige, humoristisk-alvorlige stil skrevet om sagen på sin blog. Her giver han endda et bud på, hvordan en ’Picard’-scene kunne se ud, hvor Wesley Crusher dukker op.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.