Forside Nyheder

EPOS klar med limited edition-produktpakke med H6PRO & GSX 300

-
H6PRO Closed

Den danske producent af audioprodukter, EPOS, præsenterer nu en limited edition-produktpakke. Pakken består af det prisvindende H6PRO gamingheadset, med lukket eller åben akustik, og det eksterne lydkort GSX 300. Begge produkter kommer i sorte farvevarianter.

Pakken er sammensat til gamere, der ønsker at opgradere deres lyd ud over deres PC’s indbyggede muligheder. Kombineret med EPOS’ gratis Gaming Suite-software giver H6PRO-høretelefonerne og det eksterne lydkort GSX 300 gameren en digital processering af lyd og mulighed for tilpasning af 7.1 EPOS Surround.

 

Annonce:
H6PRO Open

Pris og levering

Produktpakken er tilgængelig i både en åben og lukket akustisk version og kan købes på EPOS’ officielle hjemmeside til en butikspris på 1499 DKK. Du sparer 449 DKK, men kun i en begrænset periode.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.