Forside Indhold og distribution Biograf

Nordisk Film opgraferer Odense-biograf til luksus

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer i Odense Banegårdscenter opgraderes til luksusbiograf

Det er ikke kun CinemaxX som er i gang med at opgradere deres biografer til mere luksus, startende med deres biograf i Odense som allerede er under ombygning.

Nu fortæller Nordisk Film Biografer at deres biogram i Odense også opgraderes. Biografen er beliggende i Odense Banegårdscenter.

Annonce:

“Biografturen skal være en stor oplevelse, lige fra billetten er købt, og forventningens glæde indfinder sig, til du sidder godt i biografsædet med lune popcorn og iskold sodavand inden for rækkevidde. Og det lover jeg, at odenseanerne kommer til i vores nye luksussæder”, fortæller biografchef John Phillipsen i en udmelding.

Det er alle 9 sale som opgraderes med nye luksussæder for mere komfort.

“Vores ambition er at fremme en ny biografoplevelse, som udover fantastiske film og luksuriøse biografsale også rummer et socialt aspekt før og efter filmen. Det har vi tænkt ind i de omgivelser, vi skaber i biografen, med bl.a. café og bar i en stemningsfyldt lobby. Odense er en fantastisk by i rivende udvikling, som vi ønsker at være en del af med vores placering i bymidten”, fortæller direktør for Nordisk Film Biografer Danmark Casper Bonavent, der selv er opvokset i byen.

Ombygningen er i gang og de 2 største sale er klar til at genåbne den 13. maj

Se også: CinemaxX opgraderer salene og skifter navn til Vue

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.