Forside Nyheder

Prisstigning på TV 2 Play

-

TV 2 Play har hævet priserme for pakkerne ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’

Streamingtjenesten TV 2 Play har hævet priserne med 20 kr/måned for de abonnementer som hedder ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’.

Annonce:

De nye priser er:

  • Favorit m/reklamer: 129 kr/måned (tidl. 109/måned)
  • Favorit u/reklamer: 159 kr/måned (tidl. 139/måned)
  • Favorit + Sport m/reklamer: 189 kr/måned (tidl. 169/måned)
  • Favorit + Sport u/reklamer: 219 kr/måned (tidl. 199/måned)

Priserne for ’Basis med reklamer’ og ’Basis uden reklamer’ er uændrede.

De nye priser gælder for nye kunder, samt tidligere kunder som vender tilbage efter en pause i abonnementet.

“Vi har store ambitioner for indhold på TV 2 PLAY på tværs af alle genrer, hvor vi hele tiden styrker vores tilbud inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet samt ikke mindst sport. Lige nu køber vi blandt andet nye – og forlænger eksisterende – sportsrettigheder”, fortæller TV 2 Play, og fortsætter:

“Når priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ ændres, er det blandt andet fordi, TV 2s sportsrettigheder giver adgang til nyt indhold i disse to pakker (udvalgte sportsrettigheder er også tilgængelige i ’Favorit’-pakken, når TV 2 eksempelvis sender landskampe på hovedkanalen)”.

TV 2 oplyser ikke hvornår de nye priser træder i kraft for eksisterende abonnementer, men inden det sker vil man få en måneds varsel.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.