Forside Nyheder

Stofa: Tid til at droppe TV-boksen

-

Det Norlys-ejede Stofa stopper for salget af selskabets tv-boks og går mod en ren app-baseret tilgang, hvor Apple TV og Chromecast bliver de foretrukne løsninger.

Stofa tror på, at fremtiden på tv-markedet er app-baseret. Derfor stopper Stofa salget af tv-bokse. Fremadrettet kan man i stedet købe enten en Apple TV boks eller en Chromecast med, når man køber Stofas tv-produkter.

Annonce:

“Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streaming-løsninger, og det er derfor, vi nu skifter strategi. Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet”, siger Sune Holm, Senior Director i Norlys Digital.

 

Ny Stofa TV-boks: TV-guide

App løsning er ikke ny for Stofa

Som et yderligere skridt på app-rejsen, har Stofa netop lanceret en ny app, der kan bruges på de Smart tv’s, der kører Android tv, som fx Sony og Phillips. Derudover arbejder man også på at lancere andre apps målrettet Smart tv, blandt andet til Samsung tv.

“Vi ønsker at have apps til alle de mest populære platforme for at gøre det både nemt og intuitivt at bruge vores løsninger. Vi kigger løbende på, hvordan vi kan gøre det endnu lettere at være kunde hos os”, siger Sune Holm.

Stofas eksisterende boks-kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer nu og her.

“I løbet af det næste års tid begynder vi at udfase de ældste udgaver af boksen, som findes i flere forskellige versioner. Vi kontakter kunderne med nærmere information, når vi begynder udfasningen af de ældre tv-bokse”, siger Sune Holm.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse, Norlys
Forrige artikelBilproducenter virker ikke klar til Apples vilde CarPlay-planer
Næste artikelNetflix kan være på vej til at købe Roku
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.